Et bedre alternativ

nordik e cigaret

Er du ryger og skal du stoppe eller ønsker du at trappe ned så er der kommet et bedre alternativ. Under vores åbning på vores firma sidste måned, fik vi lov til at dele dem ud for at folk kunne afprøve dem og vi fik god feedback på dem, der var efterspørgsel på dem. Vi ved jo alle sammen hvad e-cigaretter er og der har været en del om de skadelige stoffer som også indeholder i e-væske. nordik® er det her fremstillet som de eneste i dk under farmaceutiske forhold.

E-cigaretter findes der mange af på markedet, men ingen som nordik®. Vores e-væske er som den første og eneste produceret under farmaceutiske forhold i Danmark. Det betyder endnu større tryghed for dig, som erstatter røgen med damp i kampen mod rygning og er endnu et skridt mod et mindre skadeligt forbrug i forhold til cigaretter. Så sig farvel til cigaretterne og byd velkommen til nyheden nordik®

Denne type e cigaretter jeg nævner her, er uden nikotin, hvilket jeg synes er positivt og en god måde at trappe ned på nikotin forbruget samtidig med man stadig får en følelse af man ryger!
Jeg ved selv hvor svært det er at stoppe! Det er forfærdeligt! Man kan blive stresset og deprimeret. Og det kan ligefrem gøre en rigtig syg.

Under rygestop for mit vedkommende, skulle jeg igennem en hel uge hvor jeg ikke kunne sove. Jeg lå og tænkte og tænkte og var bange for at mit hjerte sagde stop! Min metode med at stoppe fra at ryge den ene dag til at stoppe den anden dag, var måske heller ikke det bedste for mig psykisk.

Man reagere forskelligt på rygestop. Men jeg vil sige at det her med at kombinere det med nordik® var jeg nok kommet bedre ud af det.
Jeg havde i en periode en startpakke på rigtige hæfte e-cigaretter som var lavet af glas og plast og da jeg hørte at det var “lige så usundt” som almindelig rygning stoppede jeg straks. Men vi ved alle sammen godt at det skal stoppe en dag.

Jeg har selv prøvet nordik® e-cigaret og de har ramt godt med smagen også ligner man i øvrigt heller ikke narkoman med en sprøjte i munden med dem.

Det her var blot et indlæg som I kan tage med i jeres betragtning om et rygestop, nedtrapning eller en ny e-cigaret hvis du allerede i gang.

Læs meget mere på hjemmesiden og hvor de kan købes henne! – http://www.nordik-ecig.com


nordik e cigaret17 Responses to “Et bedre alternativ”

 1. Ivan siger:

  Så du mener at fordi det er produceret i Danmark, at det er mere sikkert?
  Alle EU lande er under samme krav som Danmark, så om du bestiller dine ting i England eller Danmark er fuldstændigt ligegyldig. Undgår du også udlandske drikke varer? Øl? Vin?
  De væsker jeg bruger er lige så gode, hvis ikke bedre, end det der er i de her Nordik.

  Den må du længere ud på landet med mester, Nordik er en type Ecigs der var på sit højeste for 10 år siden. Køb heller noget ordenligt, om det er lavet eller ikke lavet i Danmark.

  Hvis man kan holde med at ryge på dem her, uden at falde i igen efter 6-12 måneder, så det fint. Men der findes så mange andre produkter på markedet lige nu, som får Nordik til at ligne en gammel brugt mand.

  Ved ikke hvor mange penge du har fået for at skrive denne artikel, men hold da kæft en gang bras!

 2. henrik sydbøge siger:

  Hold nu fast… sikke en gang mundlort, de plastikpinde der er da den værste ecigaret på markedet og det skinder tydeligt igennem at du er blevet betalt, for at reklamere for lortet…

 3. Anders Marsengo siger:

  Der er vidst endnu en der er i nicorettes lommer, hold da op en omgang bullshit 😀

 4. Anders Marsengo siger:

  lad for guds skyld være med at tro på hende, de virker IKKE og det hjælper højstsandsynligt IKKE på dit rygestop

 5. Hamid Nejad siger:

  Hej Jackie

  Du burde virkelig sætte dig ind i hvem du lader kravle ned i din lomme, inden du agerer reklamepost for utroværdige monopolister, for få 100.000,-

  Er du klar over hvem du kan skrive på CV’et nu? FERTIN PHARMA i Vejle. producent af nicotin tyggegummi og KÆMPE modstander af e-cigaretten…… Indtil det viste sig at der var penge i det!

  Nu har deres datterselskab http://www.okono.dk/ lanceret din “fine” e-cigaret som ikke indholder nicotin og angiveligvis skulle kunne hjælpe med et potentielt rygestop! Kan du selv høre hvor komplet idiotisk det lyder!
  Hvem går “bare lige” fra ryge x-antal smøger om dagen til at trappe ned med en posh “cigalike” uden nicotin i?!
  Denne producent aner ABSOLUT INTET om e-væske. INTET! Ja, de har haft med nicotin at gøre, producere nicotintygegummi og har en FDA godkendelse (så de også er godkendt til at kunne sælge skidtet til U.S.A.).
  Og nu gøre de sig eksperter på e-væske og e-cigaretter fordi de har et laboratorie stillet tilgængeligt og kan postulere at de producerer under “pharmaceutiske forhold”. Come on!
  Jeg er selv erfaren damper, kender mange erfarende damper, blander selv væske, håndterer nicotin på dagligt basis og kender ihvertfald 80% af de aromaer der bliver produceret VERDEN OVER!

  Og grunden til at jeg overhovedet gider at tage tid ud af min kalender til at, give dig klik på din side, skrive et lang brev og registrere mig på denne blog er fordi jeg gerne skal tage kampen op med betalte plattenslager som dig der hænger anstændige folk og deres stolthed ud til gengæld for sådan en omgang pænt indpakket plattenslagerværk UDEN virkning. Vi er knap en kvart million dansker der damper og vi bliver hele tiden flere. IKKE fordi nor-dick stikkerpen er kommet til vores redning, men fordi vi droppede deres uduelige nicotintyggegummi og de klamme smøger og har fundet vej frem til et hav af anstændige produkter, OGSÅ KØBT OG PRDOUCERET I DANMARK!

  Jeg synes du skulle pille denne yderst smagsløse reklame ned, takke nej til de penge du får ( hvis du kan;) ) og skrive et langt undskyldningsbrev til de kvart million menneske (her er kun tale om os damperer i DK) for alt det arbejde vi har gjort for at få dampen ind i Danmark på en fair måde og ikke som sidestilling til de klamme cigaretter.

  Og sidst men ikke mindst ville det jo hellere ikke pynte på dit CV, med endnu et fadæse som da du gjorde “Kejservand” til månedens skønhedstip på din blog. Det husker vi jo stadigt.

  Håber du har fået lidt røde ører og noget stof til eftertanke.
  God fars dag til dig.
  PS.: Skulle der forekomme lidt stavefejl er det fordi jeg sidder med familien og børnene ser Anders And i baggrunden.
  PPS.: Skulle du have nogle spørgsmål kan jeg kontaktes på ovenstående mail og ved henvendelse også pr. telefon.
  Venlig hilsen
  Hamid Nejad – Vejle

 6. Nicki Hølund siger:

  Du har da fuldstændig tabt sutten! Utroligt hvad der er til salg efterhånden. Føj en gang gylle du spreder! Ecig markedet startede med selv samme cigalikes og har siden udviklet sig ekstremt meget mht kvalitet og funktionalitet. Der en flok kinesere og gnider sig i hænderne over at et firma var stupidt nok til at købe deres rest lager af hvad der nok er den ringeste ecig på markedet! Sjovt nok står der produceret i PRC på deklarationen! Det eneste de gør i Vejle er at fylde væske på lortet. Den væskes der fyldes på er hverken ikke bedre end den der bliver produceret i EU af eksempelvis Liqua. Føj en gang propaganda for big pharma!!

 7. Henrik Hjøllund siger:

  Endnu et sørgeligt tilfælde af at mennesker vil sælge sig selv og deres integritet, det er bare et spørgsmål om prisen.

  Tænk at nedværdige sig til at reklamere for det lort. Det er jo umuligt at få oprejsning igen efter dette, når der nu er så mange bedre alternativer, end lige dette.

  At du så skriver det som om at du selv har valgt at dele din erfaring om dette produkt, er da at pisse på os alle sammen og sige at vi alle er idioter, da det jo er så tydeligt, som det kan være, at du er betalt for at skrive dette.

 8. Simon siger:

  Godt nok nogle mennesker som mente de skulle af med en masse mundvand 😀 Fedt du ikke har fået betaling for indlægget, det gør det troværdigt 🙂 Vi har alle lov til, at have vores egne holdninger til e cigaretter – godt på ondt 🙂 er selv en af dem som er stoppet (HELT) pga. e cigaretter 🙂

  /Nicolaj

 9. Michael hansen siger:

  Seriøst. Det virker. DO IT

 10. Martin Petersen siger:

  Hvordan kan det virke på nedtrapning af “normal” rygning?
  Som ryger er jeg jo afhængig af nikotinen i en “alm” cigaret.
  Så vidt jeg kan forstå så indeholder E-CIG’s fra Nordik ikke nikotin, grundet dansk (EU) lovgivning..
  Har du selv prøvet dem Jackie? Mig bekendt har du altid fremstået som ikke ryger i det offentlige rum?

 11. Monica L siger:

  Hej Jackie,

  Rigtig fint indlæg – det er dejligt du gør forbrugerne opmærksomme på der er kommet et sundere alternativ på markedet. Jeg er selv gået igang med et rygestop og har prøvet Nordik – dog uden held. De virkede ikke for mig pga. den manglende nikotin. Men det er godt nok smart man lige kan gå ned og hente dem på tanken!

  Jeg gik fra Nordik til et andet mærke kaldet Xsmoke – faktisk denne model her: https://www.xsmoke.com/dk/e-cigaretter-saet/subscription-package-original.html og jeg er nu på min 13 dage helt uden cigaretter. Er så stolt!
  Et rygestop er jo forskelligt fra person til person – men måden der virker bedst for mig er at trappe langsomt ned i mængden af nikotin. Kan du gå fra nikotin til ingen fra den ene dag til den anden er jeg imponeret 🙂

 12. Brian Nielsen siger:

  Nordik er jo noget lort. Få jer istedet en Endura T18.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *