Jeg får rettet skæve tænder på kort tid!

IMG_0006

Endelig sker det!!! Efter det lange ventede colgate smil begyndelse, skal jeg have rettet mine tænder 100 procent… Min tidligere tandlæge sagde farvel til os, og jeg blev derfor aldrig færdig med tænderne. Nu er det tid til forkælelse igen og vejen til de smukkeste tænder.

Aleris Hamlet tandklinik har fået opgaven, og jeg har indtil videre fået en skøn behandling og føler mig helt tryg. Det er ikke det samme forløb, som da jeg prøvede det på fortænderne, med faktisk virker det meget bedre. Der er ingen smerter og bøjlen er nem at tage af og på, og så kan man tale med den på uden problemer – den er ikke synlig, stort plus i min bog!
Ligesom alt muligt andet, bliver vi bedre til at lave tænder og produkterne bliver bedre.

Jeg har nok fået nye læsere siden den gang jeg skrev om mit sidste forløb, som er for ca 2 år siden. Jeg har været utilfreds med mine tænder stort set hele mit liv. Desværre var det sådan at skoletandlægerne mente, at det var bare kosmetisk, så jeg fik aldrig muligheden for at få dem lavet. Så må man jo selv tage sig af det senere i livet. For mig er tænder noget af det vigtigste i ansigtet især dem som virkelig taler med synlig tænder – det viser overskud, skønhed og sundhed. Jeg er en af dem som smiler meget og taler meget med undermunden. Undermunden er ikke noget at råbe hurra for…
Det er lige før, jeg har en tand, som er ved at blive skubbet helt ud af rækken og den skal vi have ind igen og på sin plads og hvor den hører til.

Jeg fik støbt min tænder forleden, så de kan udvikle nye bøjler til mig. Dem skal jeg nok fortælle mere om, når jeg modtager dem, så fik jeg fjernet min tråd på bagsiden, som holder min tænder i overmunden på plads, fra mine sidste rettelser. De skal laves endnu flottere, så vi fik lige lavet en bøjle på stedet som skal holde dem på plads. Tænder har det med at rykke enormt hurtigt. Aleris Hamlet tandklinik har et laboratorium hvor de bliver udviklet. Det er er jo smart!

Det var en rar og professionel oplevelse. Jeg glæder mig til at vise de flotte bisser frem. Det tager ca 7 måneder fra jeg får de rigtige bøjler. Så er mine tænder flotte, men vil selvfølgelig ikke afvise at jeg måske godt finde på at lige lave lidt ændringer. Men alt det her kan i følge med på, når vi starter forløbet.

Min nye tandlæge hedder Amir Bahari. Han er en utrolig behagelig tandlæge, så masser af plusser i min bog.

Glæder mig.

LIKE Deres Facebook https://www.facebook.com/TandklinikkenHamlet?fref=ts

IMG_0007 IMG_0008 IMG_0009

lavet i samarbejde med Aleris hamlet tandlægeklinik6 Responses to “Jeg får rettet skæve tænder på kort tid!”

 1. Mary siger:

  Åh hvor dejligt for dig! Føler med dig! har det på samme måde med mine tænder og glæder mig til den dag jeg kan få bøjle på!
  🙂

 2. Beate siger:

  Jeg har samme problem! Jeg gik til special tandlæger i tide og utide da jeg var barn, men mit var også kun kosmetisk, selvom både under og overmund er meget skæv 🙁 Har også tidligere undersøgt muligheden for at få rettet det, men hvis ikke det skulle være med synlige togskinner ( 35.000) ville det koster mere end 80.000 kr 🙁 Hvad vil en behandling som din koste?

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Beate. Den pris du nævner på de usynlig og aftagelig bøjle er den samme pris som de togskinner du taler om…
   Så en pris på 19.000 kr pr kæbe. Ring derind. Jeg tror at det er bedre at tage et møde med dem og høre mulighederne og det forløb du skal igennem. Håber det lykkes for dig.

   KNUS

 3. Christina siger:

  Jeg vil også meget gerne vide hvad du skal give for det?
  Jeg sidder lidt i samme situation, jeg har været ked af mine tænder hele mit liv, mine venner og familie siger mine tænder er pæne, men jeg er selv så ked af dem, jeg smiler altid uden at vise tænder, fordi jeg syntes de er grimme:(
  Undersøgte engang hvad det ville koste og få rettet op og jeg mener det ville blive omkring 70-80.000 kr. og det syntes jeg virkelig er mange penge 🙁

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Christina

   Det er ca 19.000 kr pr kæbe.. Så en pris på ca 38.000 kr for alt, Men det sikkert også hvor skæve de er. Min underkæbe er ikke god. Jeg skal vis jer et billede næste gang jeg skriver om forløbet. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *