Fashiontip of the week

Jeg har brugt en del tid på at finde kjoler på nettet, og her valgt nogle stykker ud, som jeg synes er skønne. Som jeg ved fra mig selv, kan jeg bruge uendelig lang tid på at finde kjoler, og det kan nogle gange være dræbende. Så til dem som godt kan lide mit tøj, så har jeg selv valgt nogle ud, som jeg godt kunne finde på at tage på til forskellige lejligheder – og de fleste til overkommelige prise. Jeg håber dette kan give lidt inspiration, så skal i ikke selv sidde og kigge det hele igennem og ikke helt vide hvad det er i skal lede efter. Jeg overvejer at lave det til et fast indslag “Fashiontip of the week” – hvis det er noget i kan li?

For at se billeder af kjolen og få info så tryk på billederne. Det kan jo være, at der er nogle kjoler, som falder i jeres smag. Trænger til nogle nye kjoler selv…. Hahaha, meeennn gør man ikke altid det!!

 

 

AnnonceSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *