“FITNESS” MOR OG HENDES HAVE

IMG_5002

Der har været lidt fart på og tiden løber bare fra mig hele tiden. Det er især min træning som tager tiden om formiddagen men jeg får aldeles meget energi af det. Jeg elsker det og er super afhængig af det. Det er en skøn måde at træne på og man bliver rigtig pisket, så ingen vej tilbage. Træningens kan varierer meget i forhold til af hvilken træner der er på eller hvilket humør de er i, om de er klar til at give den fuld gas eller om de er en lille smule søde og giver os en mindre hård træning.  Lige nu er det så populært i Energii i Hørsholm at  folk er på venteliste til timerne. så man skal være lidt hurtigt til at booke tider hvis man altså vil træne der, de findes jo flere steder i landet.  Efter træning gik jeg rundt i Hørsholm og fandt 6 Tine K hynder nede på House of trends som er min favorit butik i Hørsholm, jeg kunne købe hele butikken. Se deres facebook side her.

Midt i det hele ringer Niels og siger, hvorfor køre du ikke ud til Scheel Larsen i Karlebo/ Kokkedal og køber det havebord vi har talt om og der gik lige præcis 14 minutter så stod jeg derude helt i hopla over jeg skulle svinge kreditkortet og få det bord vi har gået og tænkt over. Jeg modtager det i morgen, så bare rolig I får det at se. Jeg fik tippet om Scheel Larsen af min søster som fandt frem til dem via nettet. Hun har også shoppet lidt må man sige. En super fed sofa som kan tåle at stå i alt slags vejr og her taler jeg om hynderne og nej det er ikke af plast. Hynderne minder lidt om min sofa i min stue. I kan godt høre, at jeg er meget imponeret over der sted.  Det er HELT klart værd at besøge!

Det skal lige siges at før Niels og jeg kiggede første gang sagde han ordret:, Vi behøves ikke købe noget for vi ved jo endnu ikke hvordan vores have skal se ud endnu, så vi skal bare kigge….. og det ændrede sig hurtigt, han var ude i at købe flere ting. Vi gik der fra uden at købe noget, men vidste at bordet var en god idé. Så det er det heldigvis blevet til. Det stopper selvfølgelig ikke her, for når haven er omlagt, så skal mor her have alt nyt til haven og det glæder jeg mig til. Lounge-sofa, udendørs køkken og hyggekroge. Jubiiii…
Jeg lyder næsten grådig, det må man godt så længe det ikke går ud over nogen. LOL. Men mon ikke der lige sniger et par ting ind i haven fra Scheel Larsen i løbet af sommeren. Hmmmm. Vi skal i hvert fald have en parasol!!!

Tilbage til virkeligheden. Skal du købe havemøbler så er du NØD til at tage derhen inden du køber noget de sædvanlige steder. Du vil ikke fortryde det. Det er en smuk smuk oase med mange flotte havemøbler og utrolig mange krukker og er du rigtig god, så sig til din mand at i bare skal “kigge”! Det kan være det giver pote.

Kan I have en dejlig aften 🙂

IMG_4468
IMG_4459
IMG_4464
IMG_5009
IMG_5008Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *