Fjernelse af Implantater

brystløft IMG_0037

 

Jeg har en skøn læser, som havde nogle spørgsmål til min barm, som jo nu er helt naturlig. Nu er jeg jo ikke helt vild med at skrive om den barm. Men mange er jo alligevel nysgerrig for, hvordan det er gået. Min barm har jo nok været Danmarks mest omtalte i mange mange år. Men nu er de fjernet, og jeg var så træt af, at det altid var det som skulle komme i første række. Jeg var selvfølgelig også selv uden om det i en periode!!!!! Til sidst blev det for meget for mig, og jeg vil da også godt indrømme, at jeg ikke var helt glad for dem anden gang jeg fik dem lavet., Det gjorde at jeg ikke havde lyst til at være mig, og ikke den som andre troede jeg var, jeg var vokset fra dem og besluttede mig for at få dem fjernet. Jeg fik talt med nogle klinikker, og de havde lidt forskellige holdninger til, hvordan vi skulle gøre det. Jeg valgte at få dem fjernet i lokalbedøvelse, jeg var lidt nervøs for, om jeg ville “overleve”. Da jeg aldrig har prøvet så stort et indgreb i vågen tilstand. Jeg kunne mærke en stor lettelse fra hvert implantat de fjernede – allerede der følte jeg mig meget mere feminin, jeg følte mig ikke stor og klodset længere. Jeg fik forbinding på, og så var jeg stort set klar til at komme hjem. Det var så vildt, at se mig selv i spejlet. Jeg skulle beholde min forbinding på i en længere periode, men et par dage efter måtte jeg se mig selv, jeg havde ikke fået et løft, da vi havde talt om at jeg skulle vente 3-4 måneder til min hud havde trukket sig sammen. Da jeg så mig selv, følte jeg stadig ikke noget sorg omkring mit udseende, kønt var det jo ikke, for jeg havde altås lige fået 600 ml ud fra hvert bryst, så huden var slet ikke i nærheden af at være stram. Jo længere tid jeg gik med det, jo strammere blev huden og det har huden gjort siden jeg tog dem ud. Mine barm hænger ikke, men de kunne godt blive lidt strammere, men den beslutning vil jeg tage. når tiden er til det. Jeg havde været inde for at finde en løsning på at få lidt mere fylde foroven, så jeg tænkte fedt var en løsning, men igen, taber jeg mig ydeligere vil jeg også tabe det på barmen, og det betyder så også at jeg vil bruge en masse penge uden grund. Så fedt er ikke en løsning for mig, for min vægt har det med at forsvinde.

Men er det noget du overvejer selv, er det vigtigt, at du virkelig tænker det igennem, og at du har psyken og selvtilliden i orden.

Dette er ikke et indlæg for at få mere fokus på barmen igen, men et indlæg til alle de mange private beskeder jeg får vedrørende folks spørgsmål og hjælp til dem som overvejer det samme. Jeg har været så lykkelig, siden jeg fik det gjort. Jeg føler mig mere kvinde, og at jeg kan tage tøj på uden, at jeg skal ligne en dulle. Hvis du overvejer at få lavet dine bryster større, er det selvfølgelig en større overvejelser, lad være med at kaste dig for tidligt ud i det, og tænk på at der er ca 10 procent chance for kapseldannelse. Det sker når du ikke kan tåle det, og betyder at du skal skifte dem ud efter 2-4 år resten af dit liv. Du fortryder det og skal igennem et brystløft, hvis ikke din hud er elastisk. Tænk over det. Det er ikke for sjov man ligger sig under en operation. Har du en smuk barm nu, og har du ikke fået børn, så undgå at røre ved dem før du har fået børn eller barn. Du vil sikkert skulle have lavet dem igen efter du har fået børn.

Håber du finder den løsning der er bedst for dig med eller uden implantater, bryster eller ingen bryster. Det er dit valg så længe det gør dig lykkelig, så har du taget det rigtige valg og også selvom du ændrer dig med tiden.
Held og lykke

Så tror jeg også vi slutter det kapitel helt af efter dette indlæg! HAHA

Tryk HER hvis du vil se et blog indlæg jeg tidligere har skrevet om samme emne og holdning til det.20 Responses to “Fjernelse af Implantater”

 1. luise siger:

  Jeg synes du er smuk med og uden implantater

 2. Emma siger:

  Tak for indlægget;) kram emma

 3. Te siger:

  Hej Jackie,
  Tak for en skøn fortælling. Jeg har nu efter længere tids overvejelser fået taget mine implantater ud. Det er 2 dage siden og det ser okay ud. De har været en del af mig i 12 år. Er meget spændt på hvordan det ser ud om et halvt år. Men er glad lige nu, for den beslutning jeg har taget.
  Rigtig god sommer..
  Te

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Te

   Det er bare super godt. Glad for at du har taget et valg og håber det bliver den rigtige beslutning for dig. Ellers er der jo heldigvis en løsning på det!
   Godt gået og modigt af dig!

   Rigtig god sommer og stort knus din vej.

 4. Te siger:

  Rigtig glad i dag. 3. Dagen og det kan kun blive bedere. Tak for dit svar, hvor er du et skønt menneske. 😉

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Te. Det er jeg glad for at høre.
   Tak for komplimentet. Det er så pænt af dig. Hehe…
   Knus og kram

 5. Mette siger:

  Hej Jackie
  Hvor har du fået fjernet dine implantater?
  Og hvor lang tid skulle der gå efter operationen før du kunne løfte din søn?
  Hilsner Mette

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Mette.

   Det var på Holte privat hospital. Der gik 1 uge eller noget. Det var en total befrielse at få dem fjernet.

   Knus jackie

 6. louise skyum siger:

  Hej Jackie 🙂 jeg vil også gerne have taget mine implantater ud, fik dem da jeg var 23 og har haft dem 7 år.. Egentlig er de rigtig flotte, men jeg har bare mere lyst til at være mig selv igen, og føler også det er mere feminint med små bryster. Jeg er mest nervøs for om huden har udvidet sig og jeg står tilbage med to teposer med en femmer i hver 😉 men efter at have læst din historie har jeg mod på det, havde også små og pæne bryster før, så det skal nok blive godt. Du er et forbillede og en smuk kvinde! Tak for inspirationen <3 knus Louise

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Louise
   Tak for de skønne ord! 🙂 taaak ❤️
   Du skal gøre det der gør dig mest glad. Og måske kan det godt være de i starten ser afskyelig ud, men det er hvad der sker. Jeg skal nok også finde på noget på er tidspunkt! Det er jo ikke fordi min barm sidder perfekt. Men jeg er lykkelig over at jeg ikke længere har dem. Jeg føler mig million gange mere lækker. Men det er min mening. Jeg håber du finder ud af det! Uanset hvad så er du sikkert en super flot kvinde, med stor barm eller uden. Jeg var bare selv noget til det punkt, hvor jeg var godt træt af dem. Knus og kram – held og lykke og tak

 7. Sofie siger:

  Må jeg spørge hvor store dine implantater var første gang? Eller hvilke størrelser du har haft gennem tiden? Var selv til forundersøgelse på Antiage messen igår og valgte 450ml men er blevet meget i tvivl om de skulle være 500ml istedet? 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Sofie. Det var vidst omkring 350 mener jeg. 🙂 Det kommer selvfølgelig an på hvilken størrelse du er kropsmæssigt og formen på brysterne. Hvilken slag implantat har du valgt?
   Knus

 8. Sheila siger:

  Hi jackie…

  Ååh jeg er SÅ nervøs- ska på mandag til for undersøgelse på Holte privat hospital v. Mette og Vibeke, for at få udtaget implantater (grundet kapsel)…
  Søgte på info om hospitalet, også kom denne tråd frem. Kender ingen der har fået taget impl ud, tvært imod får alle mere og mere i… Wonder why???
  Any Way…efter at have født andet barn – er det vidst tid til at sige farvel impl – endelig, har aldrig haft held med dem og er opereret 2 gange for kapsel:(
  Men nu tænker jer så, er Holte det rigtige sted, hvilken af lægerne operede dig, var de gode og følte du dig tryg? Og hvor længe gik der mon før at huden ik bare “hænger i poser”?

  Til sidst syntes jeg lige jeg vil rose din blok, dejligt med lidt Info og indput

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Sheila

   Undskyld jeg først svare dig nu. Hvordan er det gået? Jeg har jo selv fået dem fjernet derinde og det gik rigtig fint. Jeg var ved fuld bevidsthed da jeg fik det gjort. Jeg var kun i lokalbedøvelse.

   Haha… Ja det er hvad man er lidt til i forhold til at få mere i barmen. Jeg har fået flere beskeder omkring folk der gerne vil have dem fjernet, så vi er ikke de eneste.

   Der går altså en del tid før huden bliver strammere. Men du skal nok regne med de aldrig bliver de samme som før du fik dem lavet. Jeg venter på der kommer en nyere teknologi, før jeg gider overveje at få et rigtig godt løft. Jeg kan leve med det og jeg synes ikke de er så slemme. Lad mig sige det sådan, det er ikke fordi de hænger som sådan. HAHA… Jeg tror du skal glæde dig over den befrielse du har fået i dag. Glæder mig til at høre fra dig.

   KNUS Jackie

 9. Karina siger:

  Hej Jackie

  Lige et hurtigt spørgsmål – når du skriver Holte privathospital, er det så Holte plastikkirurgiske klinik i Holte Midtpunkt du refererer til? (Med to kvindlige plastikkirurger)

  Mvh Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *