Fjernelse af strækmærker no4

cosmecare

Så har jeg været til min første behandling hos. Det var en fornøjelse… Der er nok andre der ikke vil sige det samme, hører jeg fra Maryam der ejer af Cosmecare. Jeg har en forholdvis meget høj smertetærskel så for mig var det ikke slemt, da hun kørte Dermaroller, og en masse nåle både manuelt og med maskinen ned i mave skindet. Jeg har fået noget K vitamin med til når det klør, det kan det godt gøre om natten – især efter Beauty mouse. Jeg var meget spændt i dag… Det er selvfølgelig svært at se forskellen nu, jeg tror lige, vi skal vente et par dage, så når både det røde og hævelsen er væk og dermed også at huden har opfattet det. Glæder mig til at se det og vise det frem.
Det kildede på min mave, så det var rigtig rart at hun kløede igennem med de nåle. HAHA…

Forresten var det også første gang jeg var så langt væk fra min baby, og i ca 3 1/2 time. Jeg savnede baby, men samtidig var det en befrielse at være væk og være mig selv alene uden “påhæng”. Og så var det nu også rart at komme hjem igen… mere end rart. Min søster er en fantatisk Nanny. Det kan hun godt gøre igen…

Her er lidt billeder fra behandlingen.
Vi er vidst alle nysgerrig for hvordan det hele går. Jeg har i hvert fald fået en del spørgsmål.

foto-21 foto-22 foto-23Køn navle kan man ikke sige det er. Jeg regner med at få “min” navle tilbage efter ferien. Altså til august ca.

foto-24Ja det ved jeg ikke!!! Haha. Har forsøgt at fjerne det meste af babserne. Men nu er mine læser kvinder og ikke mænd! LOL

foto-2512 Responses to “Fjernelse af strækmærker no4”

 1. Sanne siger:

  Hey så fedt du løbende sætter billeder op så man rigtig kan følge med! :)) Jeg har heldigvis også en høj smertetærskel. Hvad gør man ikke før skønhed 🙂 haha
  Du må endelig sætte billeder op når hævelsen og rødmen falder. Tog hele behandlingen 3 1/2 time? Brugte hun kun den maskine og så beauty mouse? Evt andre produkter?
  Hilsen Sanne

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Sanne
   DEt skal jeg gøre. Tror der går nogle dage, da jeg ikke må bruge creme eller beauty mouse de næste 3-5 dage. Men nu må vi se. Vi har aftalt 2 behandlinger mere også finder vi ud af det derfra og der skal gøres mere eller hvordan.
   Ej jeg tror jeg var der halvanden time ca. Har jeg skrevet 3 1/2 time? Haha.. så er det en fejl.
   Hun brugte maskinen og en den nåle ting manuelt for at ramme bedre og for at den tog bedre fat. Spændt…
   Hilsen Jackie

 2. Lisa Mep siger:

  Smertetaske? Du mener vel smertetærskel…?

 3. Christine siger:

  hej Jackie

  Hvor er kjolen fra? den er så fin!

 4. Pernille Sandfeld siger:

  Hej Jackie

  Kan se at du ikke har lavet opdateringer omrøring strækmærke-projektet siden du fik første behandling. Er meget nysgerrig efter hvordan du synes det har virket?
  Står selv i samme situation og kan ikke finde ud af om jeg skal prøve det samme af som dig. Det er min første graviditet så er jo også lidt i tvivl om de bare vil komme igen efter en evt. Anden graviditet

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Pernille
   Nej jeg synes det begyndte at gå rigtig fint, bare med cremen og beauty mouse. Jeg skal nok lave en opdatering på det snart. Strækmærker har vidst bedst ved at blive ordnet indenfor 1 år eller 2. Så hvis du ikke planlægger en graviditet lige efter fødslen, så er det måske meget godt at tage fat i det nu! 🙂
   Tillykke med maven 🙂

   KNUS Jackie

 5. Pernille siger:

  Vil det sige, at du kun har fået “nålebehandlingen” en gang på klinikken og så ellers bare har brugt de forskellige cremer?
  Jeg har født og har faktisk lige været til min første behandling:o) Jeg bor ikke i DK, men det lyder meget som den samme behandling, her bare uden cremerne. Overvejer dog at købe cremerne og gå i gang med dem også. De ville have mig til at komme en gang om ugen i 4 uger, men det er jeg altså ikke lige sikker på jeg magter, for SHIT det gjorde ondt! Tror heller ikke engang mit maveskind er klar til sådan en behandling igen om en uge og så har jeg tilmed læst at resultaterne først rigtig kan ses efter 8-10 uger. Hva er din erfaring?

  • Jackie Navarro siger:

   Ja det er kun en slags creme jeg har brugt indtil videre. Den virker ret godt! Jeg fik at vide at jeg skulle komme ind efter 6 uger og op til 3-6 behandlinger.
   Jeg synes du skal prøve cremen og se om det har nogen effekt på dig.
   Jeg er indtil tilfreds med mit projekt.

   Kærligst Jackie 🙂

 6. anni siger:

  fedt, er selv stolt over min mave ser præcis ud som før jeg fødte tvillinger!!!!uden behnadling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *