Fjernelse af strækmærker

Dont be scared!!! Jeg har også fået navlebrok, ville vente med at få det lavet efter barn nr 2. Og der er blevet meget slemmere. Det kræver en lokalbedøvelse og en kirurg. Det bestiller man hos sin egen læge. Jeg har en kirurg samme sted som hos min læge i Charlottenlund.

Billede 1 er fra i går og billede 2 er fra i aften efter 2 dages brug af min creme. Tænkt en Creme kan gøre dette!

fjernelse af strækmærker
fjernelse af strækmærker

Som jeg har skrevet tidligere har jeg desværre været lidt uheldig med strækmærker anden gang. ØV altså… Jeg har jo undersøgt lidt af hvert og hørt mig frem omkring laserbehandlinger. Der er ikke rigtig nogen, som stoler på det, og tror på det virker. I hvert fald ikke i Danmark, maskinerne skulle ikke være stærke nok. Men igen jeg kan ikke udtale mig om alt for meget andet end det jeg høre og tjekker op på. Der er heldigvis en løsning på det, jeg har været hos Maryam fra Cosmecare inde på Kompagnistrædet i København. Jeg har tidligere skrevet om Cosmecare, da jeg har været inde til nogle behandlinger blandt andet fjernelse af skønhedsplet der begyndte, at blive tydelig på min næse.
Det var i går jeg var derinde, og vi talte lidt om processen, Først og fremmest skulle jeg have en creme med som øger blodcirkulationen og fedtforbrændingen, og i morgen kommer min Beauty mouse som skal bruge i hveranden dag ligesom cremen. Den ene dag er det cremen og den anden dag er det Beauty mouse, som er det samme som en dermaroller bare til kroppen. De behandlinger jeg skal have hos Cosmecare er også en masse tryk med nåle bare med en rigtig maskine. Det kan jeg forklare meget mere om, når jeg har prøvet det, i skal vel også have noget at læse. HAHA…. Jeg har brugt cremen i to dage, da jeg ikke har rulleren endnu, og allerede der, kan jeg se en forskel. Det mørke er ikke så mørkt, som det har været. Det er uheldigt med de mørke strækmærker, men der er håb forude.
De mørke strækmærker tror jeg kommer af, at jeg har haft den mørke streg i graviditeten, som er pigement som forsvinder med tiden, hvilket jeg ikke tror det vil være i det her tilfælde, da der er kommet strækmærker, men det gør det så efter behandlingerne. WUUHUUUU…

Cremen jeg har fået med hjem, kan man mærke allerede efter 3 min, det svier, og det bliver rødt, så noget sker der…
Fik lige også andet godt med hjem, en god bodylotion som jeg skal bruge i løbet af dagen og en øjencreme, som siges at skulle være en voldsom god creme mod poser under øjnene. Det er jo sådan i ammeperioden, at man egentlig ikke får den søvn man skal have, og det får mig til at se meget træt ud. Så nu prøver jeg af med en ny øjencreme. Jeg elsker jo alt så noget, dog ikke mine afskyelige strækmærker. Jeg føler mig overhovedet ikke sexet, og hvis jeg lige skal nævne det, min enorm grimme tatovering… Gid jeg ikke var så dum, da jeg var teenager. Hvorfor var der ingen der stoppede mig. Jeg var godt fuld og skulle ind til fælledparken den 1 maj sammen med en masse venner, jeg havde bestilt en tid hos en tatovør, som har givet mig denne skræklige tattoo – øv!!! Min fulde dag ender dog ikke her, jeg blev samtidig vild med Buller, som jeg mødte i fælledparken!
Buller så jeg så ikke mere til, efter den dag. Jeg var kun vild med ham den ene dag, og han endte vidst med at skrive et kærlighedsbrev til mig, og jeg fik så ondt af ham og lovede mig selv at ringe til ham, hvilket jeg ikke gjorde… Dumme tøs!
Sorry Buller, jeg var ung, fuld, fuld nok til at få en tattoo og skør nok til at blive forelsket i dig på få timer og derefter glemte jeg dig igen.

Jeg havde lige brug for at fortælle jer om min uhyggelige tatovering, men jeg er nok ikke den eneste der fortryder den slags. HAHA…

Links til tidligere historier hos Cosmecare

http://jackienavarro.dk/2012/06/28/nyt-ansigt-2/

http://jackienavarro.dk/2012/07/04/min-efterbehandling/

http://jackienavarro.dk/2012/08/15/skonhedsplet-fjernet/

IMG_0558 IMG_0561 IMG_0559

Nedenstående er en Beauty Mouse

home-dermaroller-products 479720_476264639055069_1316217809_n22 Responses to “Fjernelse af strækmærker”

 1. Wicki siger:

  Jeg synes helt klart du skal skrive en bog, om at være lækker gravid og en lækker mor, så alle dine tips er samlet ét sted 🙂
  Der er jo nærmest ingen bøger om det, jo alle de der om at være en økologisk speltmor, hvor det er en dødssynd at gå op i at se pæn ud og bare en gang imellem føle sig sexet..

  • Jackie Navarro siger:

   Hahaha Wicki. Du giver mig en god idé. Måske når jeg har prøvet alverdens ting her efter graviditeten.

   Haha økologisk speltmor. Du har faktisk helt ret. Hvor må det være kedeligt at læse for meget af. Dog læser jeg det ikke. Hehe

   Knus og taaak

 2. Cecilie siger:

  Hej Jackie.
  Øv med strækmærkerne. Jeg fik også et par og var skide træt af det, men nu 3 år efter kan man slet ikke se dem. De sad rundt om navlen. Men i næste graviditet ved skal jeg finde en eller anden god creme eller olie der kan holde dem lidt væk 🙂

  Tak for en altid god blog

  Knus

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Cecilie. 😉 jeg tør ikke vente på og se om det går væk. Kryds fingre for mig! 🙂

 3. Sanne siger:

  Hej jeg synes bare inde på cosmecares hjemmeside står at den rulle er mod cellulite, er det den samme som også bruges mod strækmærker så ? Bekæmper den også strækmærker? Jeg skal selv bruge dermaroller mod strækmærker men fandt en på en anden hjemmeside.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Sanne. Hmmm jo det kan også være den. Hvis du Google det så tror jeg faktisk du finder et svar på det. Men beauty mouse fjerner også strækmærker og cremen har samme effekt også til det cellulite og faktisk er det det samme med rynker.
   Den kan mange ting den dermaroller. Beauty mouse er bare til kroppen og ikke ansigtet. Jeg mener at beauty mouse er den originale “Derma roller”

   Knus

   • Sanne siger:

    Okay så man bruger samme roller, bare med den creme som man skal bruge for det pågældende problem. Jeg har undersøgt meget omkring dermaroller, men synes ikke den ligner den originale eller den jeg har set hos forskellige klinikker.
    Jeg ville prøve fra denne side:
    http://mnsdermaroller.dk/velkommen

    Den ser noget anderledes ud, nu er jeg forvirret.
    Hva ha du givet for din?
    Hilsen sanne

    • Jackie Navarro siger:

     Præcis. Jeg har heller ikke helt styr på det. Men maryam siger denne er den rigtige. Men mon ikke det er lavet af det samme. Jeg har også to andre som er til ansigtet og brystkassen. Prøv at søg på min side dermaroller så kommer der andre indlæg op om tidligere behandlinger. Haha – jeg gav 500 kr for mine på klinikker. Den jeg køber nu koster omkring 1500 kr. Jeg skal hente den i morgen.

     Cremen er rigtig god den skal du overveje

     • Sanne siger:

      Jeg prøver lige at undersøge det nærmere allerede imorgen hehe vil bare igang hurtigst muligt nu hehe så man skal bruge dem en af gangen? Det så bare ud som om man bruger alle 3 som sidder på den mouse. Den jeg har set ligner nemlig den enkelte af dem. Har bare læst mig frem til at det skal være med titanium og mindst 0,5 mm nåle til hjemmebrug ellers virker det ikk optimalt. Hvordan er dine?
      Du må endelige skrive efter et par ganges brug 🙂
      Sanne

 4. ck siger:

  NU skal jeg ikk gøre mig klog på det med strækmærker – men det er jo noget som der især på babysider snakkes om og det siges jo altså at man IKKE kan gøre en skid ved det….. det er lidt ligesom hvor “heldig” man er genetisk for at få det…. alverdens cremer skulle ikke kunne gøre noget ved det …. men man har selvf. lov at forsøge :-)…. Efter 4 fødsler har jeg egentlig ikk de vilde strækmærker men dem der er, gør jeg altså ikk noget ved – Jeg plejer at sige at jeg genbruger min mormave og strækmærker fra gang til gang…. måske det er derfor det ikke blir så slemt. :-D…..det er allerede udvidet godt …. nr 3 vejede nemlig 4 kg og nr 4 lige under 5 kg….. så hva mon nr 5 her vejer :-0…..

  Nå men held og lykke med eksperimentet – håber for dig det gir pote 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Jamen hvis man kan genbruge sine få strækmærker er det fint. Det er nok heller ikke sidste gang jeg prøver denne her behandling. Men det siges at det bedste resultat vil ske inden for 2 år og jeg er ikke lige klar til den nr 3 lige foreløbig. Haha… Jeg havde faktisk mistet håbet da jeg ringede til den første klinik jeg kender. Deres laser har ikke nok styrke. Da det ikke er tilladt i danmark. Så de sagde jeg nok skulle tage til england eller noget. hvis du ser andre stjerne fra verden, se man ikke strækmærker så selvfølgelig må der være en løsning, lige såvel at vi kan forynge os selv med 10-15 år indvendig. Det var mere bare for at give en idé. hahahaha.
   Vi har noget fra familien der fik det fjernet i 80’erne. Jeg tror også det måske har lidt med kroner og øre at gøre. Det er jo ikke fordi det er billigt. Men det gode er at man ikke ligger alle pengene på bordet. Jeg har fået vildt meget effekt på den creme. Altså virkelig. Og det er squ ikke løgn. Jeg ville aldrig lyve. Altså den dur og der mærkes.
   Jeg skal hente min beauty mouse i morgen og det skulle gøre endnu mere effekt. Jeg tror ikke jeg kommer ud i 5-6 behandlinger. Det måske for meget. Hverken min mor eller far har strækmærker men jo det skulle være arveligt. Men det er sikkert også i en hvis omfang. Håber satme også det giver en god omgang pote! Haha.
   Glæder mig til at måske ændre noget som andre kan bruge til noget. Ville squ være interessant. Så kan du evt vise de andre at der findes noget som virker inde på de sider. Ønsk mig held og lykke.
   Knus

 5. Maiken siger:

  Hej Jackie,

  Først og fremmest vil jeg sige, hold kæft hvor er din mave flot taget i betragtning af at din søn ikke er ældre 🙂

  Dernæst så syntes jeg det er så stærkt gået at lave dette indlæg. Med det samfund og de standarder vi lever i idag, mediernes medvirken til at skabe en verden uden fejl, en hverdag hvor skønhed snart fylder mere end noget andet og alle de modeller/kendte vi gang på gang ser med stram mave og uden strækmærker. Det giver et forskruet billede af virkeligheden og det er jo nemt nok at stille sig frem og sige se hvor lækker jeg er, men at vise kroppen som den tit og ofte ser ud efter at have båret et barn, er der ikke mange der tør, så kæmpe ros til dig 🙂

  Jeg håber behandlingen hjælper. Jeg har selv fået strækmærker da jeg fik min søn for 10 måneder siden, så jeg håber du holder os opdateret med processen.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Maiken

   Undskyld der er gået så lang tid med mit svar, men det har været lidt uoverskueligt. Har ikke haft meget tid!
   Hvor er du skøn!
   Jeg håber også det kommer til at give pote! Men det er lige så interessant for mig som det er for dem som ønsker at få dem fjernet.
   Stort knus Jackie – Baby vågner nu

 6. Stina siger:

  Hej:) Hvad hedder cremen mod stræknærker, hvad kostet den og hvor kan den købes? Jeg har fået nogle på mine bryster, og det er jeg egentlig rigtig træt af:( Virkelig flot resultat efter så få dages brug:)

  • Jackie Navarro siger:

   DEn hedder younique – du kan læse om den her HER
   Jeg tror måske hellere du skal ringe ind til hende for at høre om det er noget man godt må bruge på barmen, for det er jeg ikke helt sikker på.
   Håber det lykkes for dig. Jeg er i hvert fald glad for det indtil videre.
   Stort knus

 7. Sacha siger:

  Hvorfor får du ikke bare fjernet din tattovering hvis du er så ked af den?
  Hvis du får behandlinger nok burde den kunne forsvinde helt…

  • Jackie Navarro siger:

   Det vil jeg også gerne. Jeg skulle også gerne snart til en konsultation. Men jeg har ferie med familien. 🙂
   Jeg tror jeg skal have laser på den. Det er ikke helt det samme. 🙂

 8. Cille siger:

  Hej Jackie. Overvejer selv at købe cremen hos hende til mine strækmærker. Men jeg ammer, så er i tvivl om kan bruge cremen samtidig? Må jeg være lidt personlig og spørge om du gør det? – Forståeligt hvis mit spørgsmål er for personligt. Er bare så meget i tvivl, men vil så gerne igang med at få dem væk..

  – Cille 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej cille
   Jeg ammer også 😉 men du kan ringe til Cosmecare og høre. Jeg tror ikke børn tager skade af det.
   Knus

   Ps. Det er helt okay. Spørg endelig løs

 9. stinne siger:

  Hej Jackie
  Vil først give dig et kæmpe skulder klap for, at du står frem med dine strækmærker. Det gør at sådan en som jeg, ikke er så flove over mine 🙂 Og så vil jeg glæde mig til at læse om dine erfaringer med behandling mod strækmærker 🙂
  Med venlig hilsen
  Stinne

  • Jackie Navarro siger:

   TAAAAK STINNE…. 🙂 man skal ikke være flov over dem. Det er jo så naturligt at have strækmærker… knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *