for meget af det gode!

Jeg føler bare mig som en hval lige nu… Vi er lige kommet hjem fra Niels forældre – Niels Far kaldes højspænding og Niels mor kalder vi for Bongo. Simpelthen de sjoveste navne. Det skal lige siges, at det er ikke mig, som har opkaldt dem det! Vi fejrede Bongo´s mor´s 100 års fødselsdag, hvis hun havde været i live. Hendes mor serverede tit frikadeller og til til dessert varm jordbærgrød. Det var dejligt og uformelt, som altid. Så ja, jeg har overspist mig og er så ekstrem træt – så træt at jeg føler mig svimmel. Prrruuuuuuu!!!! Jeg er så usexet og sidder med min calvin klein pyjamas bukser med blomster, kæmpe mave som næsten ikke kan være i min forvasket silke/bomuld trøje og et par gamle hotelsutter.

I dag fik jeg besøgt en gammel veninde, som jeg ikke har talt med meeeeget længe. Dog var det, som om vi ikke havde været væk fra hinanden. Underlig følelse men sådan har man det med nogle mennesker, især med dem som man har haft et nært og langt forhold med. En rigtig god oplevelse…

Har slet ikke været flittig til at tage nogle billeder i dag. Men i klare jer nok.

Min dreng i maven har sparket så meget, at jeg under vores biltur bare sad og talte med mig selv. EJ STOP, STOP NU, HOLD OP, NEJ NEJ. Lige i blæren og i ved nok… Ubehageligt. Niels troede jeg talte om hans kørsel, jeg har det med at irettesætte ham, især hvis vi køre på landeveje. Jeg er så skræmt at landeveje, Man høre tit om folk der køre galt på de små landeveje. Hold op hvor må jeg være irriterende. Jeg er bare bekymret for om der skal ske noget. Jeg HADER landeveje, jeg føler mig meget mere sikker på motorvejen.

Hvornår stopper jeg egentlig med at vokse???? Synes jeg vokser hver eneste dag og maven bliver større og større – jeg håber ikke jeg ender med strækmærker i denne graviditet. Man siger det er arveligt, meeeeen jeg tror heller ikke kroppen, eller huden har sundt af så meget pres og udvidelse. Krydser fingre for jeg snart stopper med at vokse.

jackie navarroMig der forsøger at sige smiiiil
Hold op jeg har dejlig familie. Vil aldrig bytte den ud for noget andet. Græsset er ikke grønnere på den anden side. Græsset er så grønt, hvor vi befinder os. Elsker det!!!!2 Responses to “for meget af det gode!”

 1. Karina A siger:

  Det må bare være en kvindeting at påtale mænds kørsel, så du er ikke alene om at være irriterende 😉

  Du har fuldstændig ret, du har en så dejlig familie, billeder af jer bringer smil frem. Jeg bliver faktisk i godt humør af de billeder, for det minder mig om, at det er muligt at få sin egen fantastiske familie. Så tak for at ville dele ud af dit/jeres private <3

  Dejlig dag til jer. 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   ÅÅh dig igen søde K. Du er så skøn. Det glæder mig at du virkelig kan bruge det til noget. Nogen gange er jeg også bange for at det bliver alt for sødt. Men jeg får da en sjælden gang et raseri “anfald” sådan da!!! HAHA… Men jo jeg elsker også at være der hvor jeg er nu. Igen det kræver at arbejde for det og elske dem man er i nærheden af, for det er dem vi kan bruge noget til i sidste ende.

   Håber du får en dejlig dag også. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *