Fords nye Ford Fiesta

Ny ford fiesta

FORD FIESTA

 

I går var vi ude og kigge på et par Ford Biler. En til Niels, som er den helt store Galaxy med plads til i alt 7 personer. Det er en ordentlig drøn, og  ikke mindst en lille bil til mig Ford Fiesta. Til prisen var jeg ret imponeret over, hvad den nye Ford Fiesta kan, og hvordan hele designet udvendig og især indvendig. Hele interiøret, var i hen i mod topklassen og der er ikke sparet på noget. Mon det skal blive den? Jeg har stort set lige fået en ny bil, meeeen man kan vel godt skifte den ud? HAHA… Nu har jeg taget et par billeder selv, så i kan se hvad jeg mener. Jeg synes nogle gange, at pro billeder godt kan snyde, det er så ikke tilfældet her, for den er flot.

Det er ikke mere, end et par dage siden jeg skrev om en konkurrence, hvor man kan vinde en Ford Fiesta og 10.000 kr. som ligger HER – Så har man da en del til udbetalingen.

Jeg har også deltaget i en facebookApp, hvor jeg skal komme med en idé til en Ford Fiesta reklamefilm. Håber lidt på at de vælger min. Det kunne da være meget sjovt! Du kan deltage i Fords facebookApp her ligesom mig, som inddrager dig og dine venner i en super fed video! LINK –  www.fordfiesta24.com

Ford Fiesta facebookapp

Sidst men ikke mindst  har Ford Fiesta to skønne ambassadører Camille Jones og Szhirley, som har lavet en super cool Ford Fiesta playliste på Spotify – Lyt til den her  – Camilia Jones og Szhirley

Ny Ford FiestaIndvendig Ford fiesta

Ford fiesta

bagage ford fiesta

Masser af plads i den lille dyt!!!

Sponsoreret indlæg2 Responses to “Fords nye Ford Fiesta”

 1. luise siger:

  Her hjemme køre vi i en Ford mondeo station car og den er vi rigtig glad for. Der er god plads til barnevogn bag i 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hehe… Vi har stationcar. Men vi skal ud i noget meget større! Der er slet ikke plads nok. Hahaha mer vil have mer! 🙂

   Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *