Fotoshoot med Signe & Signe

Trøjen jeg har på er fra OXMO

Vi blev hurtigt færdig i dag. Skønt! Så kunne jeg lige nå hjem og blogge lidt, inden den lille skal hentes.

Vi fik taget nogen gode billeder, de var lige, som de skulle være. Jeg elsker jo at arbejde sammen med Fotograf Signe AKA. Signe mørkeberg Sjøstrøm, men så fik jeg lige et nyt bekendtskab i dag til den anden Signe AKA. Signe Eflund, makeup Signe. Som er en siiindssyg god makeup artist og hår stylist. Jeg har sjældent følt mig så lækker, som jeg gør i dag. De originale billeder kan jeg ikke ligge på før engang om 3 mdr´s tid. Så dem må i vente med at se. Meeen Jeg kan tilgengæld vise nogen Makeup Signe har taget, mens Fotograf Signe tog billeder af mig med den rigtige linse..

Hold op hvor vi hyggede os. Tak til de to skønne SIGNER! Glæder mig til næste gang, vi skal lave noget! I er squ så dygtige i to…. Fantastisk Team… Sikke meget ros i får, fra mig! Men til gengæld så fik jeg så meget igen, da jeg sad i stolen i studiet. De roste mig til skyerne. Fik næsten røde kinder.. HAHAHA

It´s All About Love……

http://www.facebook.com/SigneEflund


http://www.facebook.com/PhotographybySMS

www.signemorkebergsjostrom.com

www.signeeflund.dk/6 Responses to “Fotoshoot med Signe & Signe”

 1. Z siger:

  Du er så flot, Jackie :o)
  Hvor køber du tøj? Kan du linke til nogle hjemmesider eller noget?
  Du er altid så lækkert klædt.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Z
   IIIh TAK…
   Jeg har et nr du kan ringe til for at finde den tætteste forhandler 73125840.. Håber det hjælper. 🙂

   tak tak tak..
   God aften 🙂

 2. Maria siger:

  Hej Jackie.

  Jeg syntes du har det smukkeste hår. Jeg har selv helt mørkebrunt hår, men vil gerne være lidt lysere, og syntes din hårfarve er så flot. Hvilke farver er der brugt hvis man må spørge? 🙂

  Rigtig god weekend!

  KH Maria

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Maria

   EEJJ TAK.. 🙂
   Jamen jeg farver det jo ikke selv. Men jeg får lavet en del reflekser i. Det har taget mig noget tid at få denne farve jeg har i dag.. Men du kan evt tage en snak med Id4u? det findes rundt i landet id4u
   Rigtig god weekend 🙂 Håber det hjælper dig. Du kan ringe ind til Fields og sige at du gerne vil have min Hårfarve.. Du ved godt hvad du taler om.. Men de farver jeg bruger er IDhair farve 🙂
   knus

 3. mille siger:

  Tak for en fantastisk blog, eeeelsker din stil! Den er så elegant og har masser af kant. Hvor kan jeg finde t-shirten du har på fra oxmo? Den er simpelthen for fed. Har ledt nettet tyndt men desværre uden held 🙁

  • Jackie Navarro siger:

   Heeej Mille

   Taaaak. Det r jeg glad for du siger. Tusind tak. YAAAI…
   Jeg giver dig lige et nr. Ring og forhør hvor du kan finden den henne! Det er det nemmeste. De kan nok fortælle dig i hvilken by osv eller hvor du nu befinder dig henne.. 73 12 58 40..
   rigtig god aften 🙂
   knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *