Fredag Aften Til Tesla!

 

 

Jeg er ked af, jeg ikke lige har fået blogget så meget henover weekenden. Jeg har stort set ikke været hjemme..

Fredag var jeg til Tesla arrangement, og lille mig her var ude og køre. WOOOW. Hvornår kommer julemand igen! TAK julemand, Jeg ønsker mig en Tesla… Eller skal jeg sige TAK NIELS! LOL….

Senere på aften, da jeg var færdig med at arbejde tog vi lige en tur forbi Costum House. Lige for at slutte af!!! Jeg havde taget et fint sæt tøj med, men da jeg så stak mine tynde ben ned i strømpebukserne var der gået hul!!! FLOT.Jeg tjekkede dem ellers inden, jeg gik hjemmefra. Så jeg måtte videre i bare ben, en lille smule koldt, og jeg kan godt sige jer at folk kiggede en del.. de tænkte sikkert åååh gud, den stakkels pige, hun tror det sommer!!!! hahaha..  Til gengæld lavede jeg en smuk entre med Tesla´en. Jeg blev kørt til døren med den sorte som er på billedet. YAAAI.. Lækkert.

På vej hjem blev jeg enorm sulten, så vi kørte forbi MacDonalds på Østerbro. Der stod lige et slæng, så jeg turde ikke lige gå ud af bilen med min korte nederdel. Så Niels måtte lige ind og hente Macfeast og pomfritter til mig. Du er så skøn min skat!!

Tilbage til Bilen.. Jeg er helt færdig over den. Den er så smuk og elegant. Jeg er egentlig også lidt overrasket over hvor lidt den larmer. Men hvis man skal køre rundt i den til dagligt, er det nok også det, jeg ville fortrække. ikke alt den larm… Jeg elsker dig Tesla.

Drengene fra Tesla har lovet mig en tur i næste ugen igen. Næste uge er det modeuge and there is alot to be done!!!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *