Gang i den!

efterårs ferie bla bla bla bla… I kender det. Ungerne og jeg har hygget. Jeg har haft dem på skift og der har også været plads til træning. I dag har jeg taget en “fri dag” fra børnene så jeg lige kunne trække vejret og passe min daglige rutiner. Jeg har været i Biografen 2 dage i træk og se Peter og dragen og kæledyrenes hemmelighed. Peter og dragen var faktisk lidt trist og jeg græd flere gange i filmen. Theodor han flækkede af grin og krammede mig samtidig. Det var så sødt. Så så mor ikke græde, det er bare en film. HAHAHA… Jeg er lidt følsom med nogle ting, især når det handler om børn og kærlighed. Du forstår mig når du har set den. Det er ikke Gas!!!

Efteråret er nu kommer med fuld fart og er der noget jeg ikke gider, så er det at gå ud og fjerne alle de forbandet blade som ligger i hele haven og det er ikke engang mit træ. Det er naboens gigantiske træ. I foråret bruge jeg en hel uge på at få styr på de blade.  Nåh men pyt! Jeg får ikke gjort det i dag. Lige meget, så kan jeg bare gå og få dårlig samvittighed hver gang jeg kigger ud af vinduerne. Ellers skulle jeg ringe til en gartner?? Haha… Hmmm overvejer! Det tænker jeg lige over. Nok om de kedelige blade.

Okay jeg er total løbet tør for ord. Laver squ lige et nyt indlæg om sko. Kunne være nogen havde lyst til shoppe lidt. HAHA sorry

Skal i noget spændende? Hverdagen bliver bare så ens-formet når man har børn i den alder. Nogen gode idéer til hvad man kan lave uden at fryse sig selv ihjel. Jeg har sådan lyst til at være kreativ med ungerne.

IMG_3485
IMG_3477
IMG_3490Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *