Gemmer mig!

 -83

 

 

ÅÅhh gud hvor har jeg allermest bare lyst til at gemme mig derhjemme under dynen. Jeg føler mig overhovedet ikke lækker længere (søger bestemt ikke søde kommentar fra jer). Jeg sætter jer bare ind i min situation.

Det er gået lidt for hurtigt med maven og min vægt stiger, mit hår ser af ht ud, jeg har svært ved at bukke mig, har ondt i ryggen og dem som har været gravide kender nok alt til det. Jeg elsker bestemt ikke at være gravid, jeg vil hellere føde 2 gange end at gå i 9 måneder. HAHA… Og det gør sygeligt ondt at føde, men nu vil jeg heller ikke gøre jer piger, som ikke er gravide mere skræmte, fordi når det så kommer til stykket, og man har født, så er det den vildeste fornemmelse, man får. Den største forelskelse man nogensinde har haft kommer til live på en person, du aldrig nogensinde har mødt. Den er så naturlig, og det kilder helt nede i tåspidserne. Det vildeste er, at det er jer som par eller dig, som har lavet denne lille pige eller dreng. Man har skabt et menneske, som man skal passe på resten af sit liv, så er det alligevel det værd at vente de 9 måneder for at få et velskabt barn. Meeeeeen når man er i det, så gider man bare ikke!!! Nok om det! Jeg føler mig tyk og hva så!!! Sådan er det bare… Til gengæld så har jeg en mand, som elsker mig uanset hvad, siger han!!? Kan det nu passe? Det tror jeg ikke…. Jeg synes også, at det er vigtigt, at vedligeholde sig selv, som dengang man fandt hinanden og stadig gøre sig lidt sexet, selvom man sjældent gider at bruge tid på at hoppe i noget frækt undertøj og sætte håret. Det skal jo alligevel bare af og håret bliver alligevel ødelagt. HAHAHA… Ved ikke om det bare er mig, men efter børn, så har man ikke overskud til at stå foran spejlet alt for længe. Jo når man skal ud af døren, og man skal til et arrangement eller noget i den den dur, så vil man gerne se lidt pæn ud, og der ryger timerne hurtigt ude på badeværelset. Når man så har gjort sig klar, så kan mænd godt blive helt tændte, og sådan er de fleste. Så kan de godt finde på at rode lidt i det hele, selvom man bare tænker kom nu videre. Det tror jeg sådan hos langt de fleste tilfælde, men det kan også være det omvendte.

Jeg snakkede med en i telefonen i dag, hvor jeg fortæller, hvordan jeg egentlig har det, og han sagde, det skal du ikke være ked af det, der er sååå mange mænd, som tænder på gravide. AAAAADDDRRR Jeg ved det godt, og jeg oplevede det sidste gang, jeg var gravid med Theodor, fordi jeg var højgravid hen over sommeren. Jeg husker, at jeg tænkte puuuuhaaaa ad ad ad, lad dog være med at stirre eller fløjte af mig. Jeg står helt af når andre mænd, synes man er lækker, når man er gravid. Når man er gravid, så er man ret mig i sig selv, man er lidt hellig og der er ikke nogen, der skal sige man ser sexet ud, andet end ens mand, men når det så er ens mand, der siger det, så bliver man varm i kroppen. Hvis ens mand tænder på en, når man er gravid, jamen det er det bedste, for sure!!!

 

jackie_navarro4 Responses to “Gemmer mig!”

 1. Maj siger:

  Hej Jackie
  Jeg er i uge 22 og har det faktisk helt dejligt 🙂 så synes det er så synd at du har det forfærdeligt 🙁 men tror simpelthen ikke på du ser grim ud, jeg nægter at tro på det..
  Og så må jeg spørger, hvor er den T-shirt fra du har på den er fed

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Maj 🙂
   Det lyder dejligt. Jeg synes anden gang er helt noget andet. Den er lidt hårdere end første gang. 🙂 Haha… I starten havde jeg meget mere kvalme og var super super træt og nu har jeg taget så meget på i vægt og især på maven, at ryggen ikke lige kan følge helt med. Men det er squ da dejligt du har det så godt! Gid det var mig! HAHA…
   Den er faktisk fra Zara, jeg ved ikke hvor mange de har tilbage af dem, de er på tilbud til ingen penge i fields 99 kr sat ned fra omkring 250 kr stykket. De er ret cool, det pynter på skuldrene.

   Knus herfra

 2. Karina A siger:

  Jackie , jeg er vild med din ærlighed!
  Selvom du ikke søger efter ros, vil jeg nu gerne kaste lidt efter dig, for jeg synes, at du er one HOT mama 😉 jeg vil gerne have lidt af dit den dag jeg skal rende rundt og være gravid. For synes bare du gør det hele så godt og ser fantastisk ud. Min største frygt er at få ødelagt kroppen af strækmærker og bare blive kedelig og gravid, men når man læser din blog, er der da håb . hehe
  Men når du selv har det sådan, kan jeg da godt se, at det er træls, men dejligt at du har Niels til at fortælle dig nogle dejlige ting :-).
  Hvad kan man sige ? – mænd, de har nogle specielle lyster. Det er jo en videnskab at finde rundt i. Haha.
  Dejlig dag til dig!

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Karina. 🙂 Iiih du er å god til at give mig komplimenter. HAHAHA… Jeg har jo hørt lidt rygter om at strækmærker ligge også til generne. Har man dem i forvejen, jamen så kan det godt være at du får det på maven. Heldigvis findes der metoder hvor man kan fjerne dem, men det koster lidt og det er en længere process.
   Det er nemlig så dejligt jeg har Niels. Hvad skal jeg gøre uden ham. Tror jeg rejser mig om lidt og går over til hans skrivebord og giver ham et kys. HAHA…

   Håber du får en dejlig start på ugen.

   Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *