Genial mod rynker!

NEO STEM

Jeg er selv i gang med at bruge Neo stem. Det er en rynkecreme som aldrig nogensinde er set før.
Neo Stem er et resultat af forskning i de gener, som er ansvarlige for Hutchinson-Gilford Progeria (en yderst sjælden sygdom, som forårsager tidlig og hurtig ældning hos børn). Da den kom på markedet i frankrig blev den simpelthen udsolgt med det samme.
Hvis ikke i kender til sygdommen, kan i måske google den. Jeg har set utallige programmer om det. Nu er det ikke selve sygdommen det handler om men netop produktet. Jeg er meget spændt på resultat, den ligger rart på huden, den fedter ikke og det er lige til at smide makeup på bagefter, hvis det er tilfældet.
Personligt er jeg ret vild med den. Den kan bruges i kombination med dine andre hud-produkter.

vidundermiddel sænker aldringsprocessen, øger hudens elasticitet og mindsker synlige rynker.

Så dette prordukt må være den bedste julegave man kan give, som ønsker sig en naturlig reducering af rynker og et effektivt boost.

Du kan også vinde den i dag i vores julekalender.

HER

NEO STEM2 Responses to “Genial mod rynker!”

  1. […] Jeg er selv i gang med at bruge Neo stem. Det er en rynkecreme som aldrig nogensinde er set før. Neo Stem er et resultat af forskning i de gener, som er ansvarlige for Hutchinson-Gilford Progeria (en yderst sjælden sygdom, som forårsager tidlig og hurtig ældning hos børn). Da den kom på markedet i frankrig blev den simpelthen udsolgt med det samme. Hvis ikke i kender til sygdommen, kan i måske google den. Jeg har set utallige programmer om det. Nu er det ikke selve sygdommen det handler om men netop produktet. Jeg er meget spændt på resultat, den ligger rart på …read more […]

  2. Helene siger:

    ADVARSEL: Vær opmærksom på, at der i Neo Stem serum og øjencreme er et stærkt allergifremkaldende stof, Metylisotiazolinon. Jeg selv fik for 14 dage siden en kraftig allergisk reaktion i ansigtet efter brug af serum og øjencreme, dette stod på ca. 10 dage. Jeg har modtaget mine penge retur og har fået en undskyldning fra producenten. Så pas på!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *