Glad men magter ikke mere i dag!

kirke
Lørdag formiddag pakkede vi bussen og tog til barnedåb midt inde i København og senere til Dåbsfesten på Toldboden. Anderledes men cozy måde at holde dåb blandt andre mennesker. Ikke så afslappende med 3 børn og en havn med 3-4 meters fald.  Men så er det prøvet!

I dag har jeg haft det lidt hårdt. Cherie har ikke gidet at sove og hun er umulig at få til at sove, hun bliver hysterisk, græder og bliver enormt vred og selvom hun er mit tredje, så er de alle sammen forskellige men de minder stadig meget om hinanden når det kommer til søvn, alle sammen umulige og de skal stadig håndteres på forskellige måder.  I dag føler jeg mig som en dårlig mor fordi det har gået lidt ud over mine to andre drenge. Jeg har været lidt vred over små ting de gjorde forkert, i stedet for at tage det stille og roligt og trække vejret dybt.  Jeg er mor uden overskud i dag. De dage kan man vel godt have ik!? Håber ikke drengene ser mig som en sur og kedelig mor.

Ej undskyld mit sidste indlæg var også lidt trist. Det er slet ikke meningen. Det mest her sidst på dagen, der har været lidt hektisk ellers har alt været super. Glæder mig til at få lidt ro i morgen, så jeg kan lade mig selv op til mine børn, når de skal hentes.

JogM

Tænk man kan være sur på hende her. Hun er jo skøn og fantastisk dejlig!

cheriekirkeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *