God aften skønne læsere!!!

Jeg havde en skøn aften i godt selskab. Jeg klarede mig fint på scenen, selvom jeg ikke fik sagt så meget! . Den eneste kendte i går Mascha Vang, bortset fra vores gæster. Men hyggeligt var det! Lad mig lige understrege anderledes end det jeg normalt kommer til men også meget rart. Man havde tid til bare at sidde på sin flade. Hvilket jeg rigtig godt kan li i øjeblikket! HAHA…
Jeg har egentlig ikke den store fortælling omkring aften, for der skete ikke noget usædvanligt. Maden var dejlig og for ikke det skal være løgn bestilte jeg to hovedretter efter jeg havde spist forret. Haha… Men kun halvdelen af kødet røg ned ved andet hovedret. Jeg prøvede. Jeg var så heller ikke den eneste, skal der lige siges! LOL…

Jeg er enorm træt i dag, og har følt mig stresset fordi jeg skal begynde at lære nogle nye programmer på computeren.

jackie navarro

Mit nederdel og bluse er fra min yndlings designer Elsa Adams

www.elsaadams.com

Mine smykker var fra Lisbeth dahl og Hall designs

Nu hvor jeg ser det tænker jeg! OOH GOD… Skal nok stoppe med at kritisere mig selv. HAHA… Lidt sjovt er det vel!

jackie navarro

Ser en anelse underligt ud! På det her billede var der en vandshow, så for at undgå at blive våd, fik man sådan en plastisk dragt over sig!

-jackie navarroPå scenen.2 Responses to “God aften skønne læsere!!!”

  1. Karina A siger:

    Du så jo intet mindre end fantastisk ud , smukke Jackie 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *