Godmorgen

 

Fotografi den 28-04-13 kl. 07.31 Fotografi den 28-04-13 kl. 07.33 #2

Hold op hvor er jeg bare monster lykkelig de her dage. Måske fordi det begynder at være sommer. Pt vågner jeg før resten af huset fordi jeg har så meget energi her den sidste tid. Jeg husker ikke det var så slemt første gang med Theodor i maven. Jeg kan bare ikke bruge alt den energi til så meget, fordi jeg ikke må være aaaalt for aktiv, ellers bliver jeg revet midt over. HAHA… Men hold op hvor er det lækkert! Er der nogen som har det på samme måde som jeg?
Jeg har samtidig også en fetish for at handle blomster og planter ind som aldrig før – jeg er godt i gang og har brugt en del penge indenfor den sidste måned på blomster. HAHA… Er jeg mon ved at blive gammel??? Eller er jeg virkelig i “bygge redde stadie”  Hvis nogen af jer gravide eller ikke gravide kender til det, så kan man risikere at få det sådan i graviditeten. Det er en meget underlig ting, fordi jeg føler at hele hjemmet skal laves. Egenlig har jeg mest lyst til at bygge et hus eller købe et nyt for at bygge mere på det eller nej jeg har bare lyst til at,,, ååååhhhh aaaaalt! Mad er ikke så vigtig mere her slutningen af graviditeten og har faktisk tabt mig, hvilket ikke burde være særlig sundt. Jeg spiser måske mindre end hvad jeg gjorde i starten. Jeg har taget 13 kg på hvor jeg nok var op på 15 kilo for nogle uger siden. Man har en stop knap nu hvad der angår mad fordi babyen fylder så meget, så der er ikke plads til så meget mad.

I går lavede jeg igen havearbejde, Er blevet lidt sær, er ikke specielt god til at se venner lige pt. Igen det er nok normalt selvom jeg savner at være sammen med mine veninder og venner. Det kommer! Det fede er at man altid er velkommen tilbage, det var ikke ligesom da man var yngre, hvor man skulle konstant holde kontakten og minimum ringe hver dag til hveranden for ikke at pisse hinanden af. ÅÅh skøøønt!
Nåh men tilbage til sære mig. Havearbejde som alle de andre weekender, lidt luksus frisør tid hos mine yndlings frisør ID4U, Jeg havde en ny frisør i går ved navn Marco, fantastisk dygtig!!! Han ramte perfekt også var han super skøn at tale med. Ikke en som taler for meget men tilpas, så man stadig kunne have en dialog eller være stille uden det virkede underligt. Kender i den følelse at sidde hos frisøren mand eller dame og der bliver lidt stille efter i har haft en samtale, kan somme tider godt være akavet!  Men men jeg vil sige at jeg har og er glad for dem alle derinde og jeg er aldrig gået derfra utilfreds. Kender mange som er gået fra frisøreren utilfreds. Fx min søster som var hos Stuhr (nu skal jeg ikke generalisere, der er mange frisører derinde) Men hun betaler en del penge og det resultere at frisøren ikke kan holde det hun lover i forhold til hendes ønske. Tænk hvis jeg skulle noget samme dag eller bare dagen efter, og det var vigtigt for mig at det skulle have den hårfarve som var aftalt… Puhaaa, jeg var gået derfra sur og ked af det. De var søde nok til at give hende en tur gratis men stadig… UUUHHF

Ved ikke hvordan jeg skal leve uden ID4U! HAHA… De har sat deres præg på mit hovede og ikke mindst i mit hovede.
Om aftenen havde vi en aftale med en gammel veninde Elena, som nu også er blevet gravid. Hun havde inviteret på mad i Snekkersten, hele det området med Snekkersten og Espergærde er så hyggeligt. Vi havde Theodor med og hendes mand Morten havde hans datter på 13 år mener jeg hun var, som passede og underholdte Theodor, det var ret imponerende at en pige på den alder kan lege med sådan en dreng og samtidig synes det er hyggeligt. Sådan en datter gad jeg godt at have! Hun har vidst også meldt sig til noget i skolen, hvor man skal aktivere de små i pauserne. Altså hvor vildt er det ikke. Da jeg var 13 år ville jeg da kun passe mig selv, Jeg var også lidt mærkelig! Hehe….
Men wow jeg ønsker mine børn var lige sådan.
Der blev pludret enorm meget baby og graviditet, det var som om man ikke kunne stoppe. Det er første gang for Elena og det klær hende at være gravid! Virkelig!  Glæder mig til at se hendes første baby. Hun bliver en god mor, kan allerede se det på hende! Vi kom hjem forholdvis sent, da vi endte med at køre strandvejen hjem. De bor selv på strandvejen med udsigt udover vandet og det er selvfølgelig altid en drøm. Niels har tidligere set på nogle boliger, så vi køre forholdsvis langsomt for at se på de boliger, som lå indenfor vores budget. Det skal ikke være en hemmelighed at vi gerne vil flytte til noget andet. Men det var hyggeligt og i dag skal vi faktisk op og se et hus i Rungsted. En skøn  palæejendom med pool og forholdsvis idylisk. Jeg er i hvert fald blevet forelsket og det er farligt , hvis jeg også bliver ved med det efter jeg har set det. Fordi jeg plejer at få min vilje. LOL…. ÅÅHH ÅÅHHH!!!! Krydser lidt fingre for at jeg føler der er noget galt med huset, fordi så kan det være det ligepludselig skal gå stærk. Det kræver at vi sælger vores nuværende hus, så hvis nogen skulle være interesseret i det, så siger i lige til, eller en lejlighed på Falkoner alle. De tog boliger skal sælges før man kan hoppe ud i et nyt. Det er alt for risikabelt at have alt det stående også et stor hus ved siden af!

Sidder og drikker min kaffe her til morgen for mig selv, nyder solen skinner og træerne er begyndt at få grønne blade på sig. Jeg startede med at skrive her kl 7.15 og nu tror jeg lige jeg skal se hvad solen kan byde på, måske give min hund Sofie lidt opmærksomhed.

Forresten købte jeg denne leopard kjole/tunika i H&M i går fordi jeg fik et hedeslag og kunne ikke holde ud af at have silke på, Så hurtigt ind og finde noget cool og billigt. 80 kr. Altså så bliver det ikke billigere vel, den reddet min eksplosion af hedetur.

Vi skrives lige ved  senere. Måske har jeg noget nyt og spændende

Boligen jeg skal se på!

Skærmbillede 2013-04-28 kl. 08.15.55 Skærmbillede 2013-04-28 kl. 08.15.24Billederne har jeg lånt af Danbolig

En helt andne ting, skulle man overveje at køre en tur op af strandvejen, så kør en tur til espergærde, der er et par hyggelige caféer ud til vejen, men kan ikke sige om de servere god mad. Mon ikke de gør det???6 Responses to “Godmorgen”

 1. Mie siger:

  Fik du dit drømmehus? 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Ej jeg ved ikke om det er mit drømmehus. Vi har lige nogle andre vi skal kigge på. Tror i hvert fald det er vigtigt vi lige får set på flere. 🙂 Men flor var det og masser af plads til at udvide familien. HAHA.. Knus herfra

 2. Søs siger:

  Hej Jackie
  Apropos bolig køb, så sidder jeg og ser “kræsne købere” hvor du i introen har den smukkeste sort og hvide kjole på, du står i køkkenet, kan du mon huske hvor den er fra? 🙂
  Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *