Godmorgen!!!

(null)

Dejlig morgen. Han er ikke så fræk når man har ham alene. Det er noget helt andet. Min dejlige marcipan klump. Mums. Han er næsten lige til st spise.2 Responses to “Godmorgen!!!”

 1. Jane siger:

  God mandag morgen….for pokker, jeg er ikke god til mandage !!
  Hvor er din søn sød, jeg forstår godt at du sammenligner ham med marcipan, han har jo den lækreste hud. Det er næsten ikke til at forstå, at han om 12-14 år er en sur teenager fyldt med bumser og skægstubbe og en stemme der er i overgang …..ha ha.
  Det er med at nyde, at I har sådan en dejlig farmor, det er hyggeligt for din ældste søn, at han kan være alene hos farmor en gang imellem og blive forkælet og få AL opmærksomheden, imens har du bedre tid til at hygge med din yngste søn. Der er bare ikke noget som mors fulde opmærksomhed helt alene 🙂

  Kender du i øvrigt det med mandage, hvor man allerede søndag tænker, åh gud, jeg magter ikke mandag. Føler efter om ikke man har ondt et eller andet sted, feber eller andet, så man er nødt til at blive hjemme fra arbejde. Sådan havde jeg det i går og her til morgen, men som kom jeg til at tænke på dit råd om at man skal huske at være spontan. Så vi besøgte mine forældre i går og fik frokost, købte en masse blomster på vej hjem, lavede dej til boller, som jeg stod tidligt op og bagte her til morgen og tog med på arbejde, så der var godt nok nogle kollegaer som blev overraskede. Så inviterede jeg min datter og hendes kæreste, samt min søn og hans kæreste til at komme og spise i aften, på en skide mandag, nu skal der hygges. Og pludselig var mandagen meget bedre.
  Håber også at du har en god mandag 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Haha mandag er bare en dag.. Mandag er for mig altid en meget afslappet dag. Nu har du jo ikke små børn længere. Når de kravler på væggene hele weekenden og leger små terrorister næsten, så er mandag en meget afslappende dag. Men for mig, så er mandag næsten allerede starten næste weekend. Tiden går så stærkt Jane… Den flyver og især efter jeg valgte at blive selvstændig. Jeg tog lige en snak om det med min partner Ariana og for hende er det første gang at hun starter op med eget firma, hun synes hele tiden det er weekend… Og det gør jeg skam også….

   Måske du skulle finde andre navne på dagene. SÅ de ligesom passer lidt bedre til humøret eller skaber et humør.. Jeg har faktisk altid været træt af det hed det samme altså mandag tirsdag onsdag torsdag og derud af… Hvis nu man navngav alle dage noget forskelligt, så ville man måske huske flere sjove minder… Ved ikke om du forstår hvad jeg skriver. Men det lyder jo også kedeligt… maaaanndaaaag gaaab… Tiiiirssdaag det er sådan lidt mere hopla. Haha ej det noget jeg bilder mig ind, det kommer jo an på hvordan man lægger trykket. HAHAHAHAHA

   PYT… Du skal navngive dine dage.. Jeg kender faktisk godt følelsen af at ikke gide noget overhovedet. Jeg havde fx at sælge og skal jeg have sådan en sælger dag, så har jeg allermest lyst til at lægge mig på sofaen og zappe tv..

   Håber du har det dejligt og solen skinner der hvor du er…
   KNUS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *