Godmorgen derude!

jackielee

Nu har jeg været vågen i halvanden time. :-/
Lige en opdatering fra i går. Min farfar er okay. De mente ikke der var noget alvorligt, så de ville sende ham hjem, hvis han var tryg ved det og det kan man rolig sige han var. Han gider bestemt ikke indlægges og slet ikke hvor vi måtte sige farvel til farmor Emilia. Vi talte lige kort om hende. Jeg spurgte lidt ind til noget spirituel, hvor han nævner at han har set sin kone (Farmor) hjemme i lejligheden flere gange. Tænk engang en oplevelse at få. Der står min afdøde kone foran mig. Vi savner hende alle sammen meget. Men jeg har personligt lært at leve uden hende men har hende i mine tanker tit og ofte. Hun ville have elsket mine børn. Ikke mere sørgelig ting, for jeg sidder her og bliver helt trist, har mistet flere familiemedlemmer over den sidste årrække.
Man kan håbe på de er et bedre sted. For jeg er så angst for døden, hvis bare man vidste at der fandtes en bedre verden og gerne sammen med dem man elsker, så ville man ikke gå at være så bekymret.

Jeg må hellere få spist noget morgenmad. Har et stort hul i maven!

Kys3 Responses to “Godmorgen derude!”

  1. Uff, kender godt den der angst, som følger med når vores nærmeste bliver ramt af livstruende sygdom eller afgår ved døden….
    Det er bare så supervigtigt at sige det højt, præcis som du gør, for så vokser det sig ikke større end vi kan klare det og det er jo også blot tegn på, at vi er empatiske væsner, som elsker vores nære:-)

  2. Jane siger:

    Hej Jackie,
    Håber du ikke er trist i dag – man jeg kender godt følelsen af at blive bange og trist, selv om man er frisk og rask. Man er så glad og lykkelig for livet og for sin familie og dermed bliver man også så bange for at miste. Det lyder underligt og måske nogle bliver sure, men jeg tror faktisk at det er de mest lykkelige mennesker som bliver bange, urolige og triste. Så Jackie, du må være meget lykkelig – det tror jeg nu også at du er søde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *