Gravid 27+0

jackie navarro gravid

UUUhf Jeg sprænger snart i luften… Jeg var lige en tur forbi lægen i dag, jeg var til en forsinket 25 ugers lægetjek. Jeg har været lidt nervøs for mit blodtryk og endte hos lægevagten i går. Alt så heldigvis fint ud, og der var ikke noget at komme efter. Jeg har haft lidt uregelmæssig hjertebanken et par gange, men det er skulle være normalt, især når man slapper af eller ligger og skal til at sove. Så til alle jer derude, hvis ikke det står på i længere tid, så er der ikke noget at være bange for. Jeg har drukket et meget stort glas vand, for at stoppe det… Min faster har det også en sjælden gang i mellem. Hun stikker altså så bare en finger ned i halsen. Lyder ikke fantastisk , men det hjælper også HAHA…. Men alt så fint ud hos lægen, og jeg har nu taget 10 kg på. OMG OMG OMG!!!! Det er altså meget, når man lige tænker på det. Jeg klarer mig nok, selvom jeg går og siger jeg er tyk, så ved jeg selvfølgelig godt inderst inde, at jeg ikke er speciel tyk. Jeg vejer selvfølgelig lidt mere end jeg plejer, men så er det hellere ikke slemmere, vel! Selvom jeg føler jeg er ved at sprænge. Men min hud på maven er også virkelig spændt ud nu.. 3 måneder to go!!! Jeg klarer den.

Jeg er blevet rask igen, og jeg har haft en del at se til i dag. Jeg havde et fantastisk møde, og kan se frem til en meget lys fremtid, som det ser ud nu. Jeg har i hvert fald fået nogle perfekte folk, jeg kan læne mig lidt op af. Hvem skulle nogensinde tro, at jeg blev en forretningskvinde og på vej med succes. Det er jeg squ da ret stolt af. Under mødet var det mig, som ligesom skulle fortælle, hvordan det hele så ud og hvad der skulle laves. Det var en rar følelse. Det er ikke så let for mig at være direkte vedrørende mit arbejde eller virksomhed, da mange ting er private, og man ikke lige kan afsløre ens strategi osv. Men jeg glæder mig til den dag, hvor jeg kan dele lidt mere med jer på den front!!!

Min skønne mand kigger på terrassebrædder, vi skal have lavet en terrasse mere her inden det bliver sommer. Jeg  prøver at undgå at købe alt for dyrt træ. Sidst valgte vi Bankarai træ, meeeen ved ikke lige…. Jeg synes, det er svært og lidt svært at gennemskue hvilke hjemmesider, der er gode. Vi har snakket om at sætte huset til salg her til sommer, men så alligevel ikke. Det er en stor beslutning, og vi vil jo gerne have noget ud af det, da vi også har lavet en del i huset, i haven og uden på huset og har også fået vurdere det til mere, end vi købte det for efter alt den renovering. Hmmmmm Hvad skal man gøre. Det er kun en selv, der kan beslutte det… Men om ikke andet kan man da blive rigtig godt forvirret.

Niels er lige nu ved at blive skør i hovedet, siger han! Er der nogen, som har idéer til en terrasse eller har haft gode erfaringer med nogen leverandører? Der er jo ikke kun træsorter, priser i m og m2 – men også 1. 2. sortering osv…. Og når man så endelig søger på det, ja så skifter hjemmesiderne hele tiden om man bruger den ene eller den anden formulering for det samme…..

jackie navarro gravid

 3 Responses to “Gravid 27+0”

  1. […] mig som et lille barn, og jeg tror faktisk at jeg har en mand som glæder sig endnu mere til at få klaret […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *