Gravid uge 25 + 4

theodor conrad rasmussen 155537_466156651961_2137046_n 149095_461636826961_722617_n

Jeg synes, jeg har været meget træt her i denne uge. Gad vide om trætheden er på vej tilbage… I don´t hope so!!! Jeg har knoklet med en masse ting her til aften, så jeg har ikke haft tid til at lave nogen enorm gode indlæg. Lige nu vil jeg allerhelst sidde med min kære mand og hygge mig. Men kort om min graviditet. Så ligner jeg en der skal sprænge om lidt, og jeg er faktisk begyndt at frygte lidt tanken om, at jeg skal føde om ca 3 måneder. Det gør så ondt! Så jeg har naturligvis tænkt tanken omkring kejsersnit. Men nej, fandens nej. Jeg gør det igen!! Kan jeg gøre det en gang, kan jeg gøre det igen. Det er den mest naturlig måde at føde på, og jeg er heller ikke engang interesseret i en epidural, fordi det kan nedsætte min tid under fødslen, og jeg tror i mit eget hoved, at det kan det skade barnet under fødslen, selvom det nok ikke er passer. Men jeg håber bare ikke det gør alt for ondt anden gang. Håber jeg klare den på et par timer, men sindssyg mange smerter og baby er rask, glad og livlig. Sidste gang havde jeg blodsprængninger i hele ansigtet, fordi jeg havde råbt og skreget så meget og presset ham ud. Jeg fik Theodor ud på ca 10 minutter da presseveerne kom. Det var så voldsomt. Jeg nåede at mærker hans hoved dernede, imponerende, for jeg skrålede som en løve. Måske jeg skulle få Niels til at filme det, bare for selv at se, hvordan jeg reagerer. Jeg følte kun der var mig og ingen andre på fødegangen.

Så min tid lige nu, går på at tænke på fødslen. Puuhhaaa. Jeg er træt… Efter vi havde været ude og kigge på biler, blev jeg så træt at jeg måtte ligge mig i Theodors seng og få mig en lur. Haha..

Jeg spiser en del mad og er pt rigtig tørstig, sindssyg træt. Den lille baby i maven er så stærk nu, at han kan presse og sparke så hårdt, at det gør ondt. Jeg har forsøgt at lave en video på det, men det ender med han ligger stille, når jeg prøver at filme det, så i kan se maven bevæge sig….11 Responses to “Gravid uge 25 + 4”

 1. Louise siger:

  Jeg går og venter på at føde mit andet barn når som helst, og har af 2 forskellige jordmødre samt flerbørnsmødre, fået at vide at fødsel nummer 2 altid er den nemmeste, så fat mod:) al held og lykke fremover i din graviditet:)

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Louise
   Er det rigtigt!!! Ååh hvor fedt! Jeg håber du har ret! Hvad så med tredje gang? Er den endnu nemmere eller?

   Tak
   Kærligst Jackie

 2. Karina A siger:

  Jeg er selv nr. 2 og min mor sagde, at det var langt nemmere at få mig end min søster. Så krydser fingre for det også er sådan for dig 🙂
  En helt anden ting, hold nu fest hvor var Theodor bare en lille lækker baby, der er da intet at sige til at han er så charmerende og kær idag 😀 Det har I virkelig gjort godt 😉
  Ser frem til at følge mere med i din graviditet og når lillefyren kommer ud 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   EEEj dejligt at få så dejlig en kommentar. Jeg håber så meget på at han bare flyver ud på rekord tid! HAHA…
   Hahaha… Han var ikke så køn da han lige kom ud, men det er de fleste jo ikke. De skal lige få den rigtige hud og danne sig nogle udtryk. Men da jeg så det udtryk han lavede hvor han har den hvide strik. Der var jeg sikker på han ville blive en kærlig og fræk dreng.
   Glæder mig til han kommer ud også lidt sjovt at sammenligne dem eller sammenligne baby med os.

   Knus

 3. Raili siger:

  Du skal ikke vaere bange for den anden födelse ! Hos mig var det ogsa helt let og hurtigt anden gang ! Knus 🙂 <3

  • Jackie Navarro siger:

   Åååh det lyder godt. Jeg er ved at være godt klar til det, hvis det alligevel ikke gøre lige så ondt. 🙂 Jaaaaa…. Tak mormor…

 4. Raili siger:

  Det var sa lidt ! 🙂

 5. Christina siger:

  Jeg er 3. Gangs gravid og jeg havde det på akkurat samme måde som dig, da jeg ventede min nummer 2.. Jeg var pisse bange! Men aldrig har jeg oplevet noget mere fantastisk! <3 det gør ondt.. Ja, men denne gang ved du hvad du skal igennem og deet er altså en fordel.. Man trækker vejret bedre og mere rigtigt og 1-2-3 så er din baby ude… 🙂 Du må ikke være bekymret, du kommer til at klarer det skide godt 🙂 …. Er det så nu jeg liiiiige skal sige, at jeg her 3. Gang er nervøs og endnu engang tænker… Ååååhhh nej, hvordan kommer det til at forløbe 🙂 jeg håber det bliver en ligeså s k ø n oplevelse som nummer 2… Det vil jeg gerne opleve igen 🙂 jeg ønsker dig det bedste.

  • Jackie Navarro siger:

   HEj Christina.

   Hvor er det en befrielse at høre om den “anden gang”! ÅÅh shit.. Men de smerter, gider man bare ikke igen! Jeg er vildt spændt på hvordan han ser ud og hvordan den første tid er med den lille og Theodor. Jeg er også lidt bange for, at jeg ikke kommer til at give min nuværende søn lige så meget opmærksomhed. Bare tanken om ham nu, føler jeg bare et enorm savn og jeg ser ham jo lige om lidt! Elsker min baby Theo og jeg håber at jeg vil elske min nye søn lige så meget som ham jeg har nu. Du ved jo hvad jeg taler om. Tanken er svær når man ikke har prøvet det før. Nu er du på 3. gang så du må squ da være endnu mere forberedt på hvordan reaktionerne og alt den kærlighed. Tillykke med 3. gang. Gid jeg kunne sige det samme, så havde jeg da nok overstået alt den gravide tid. Er du klar på flere endnu? Hvor mange års forskel er der?

   Tak for din kommentar i øvrigt! Held og lykke.

   Knus og alt det bedste din vej også! Så spændende.

   • Christina siger:

    Hvor er det bare dejligt at læse, hvilke tanker du går med omkring det, at Theo snart skal dele hans mor med en lillebror. Det var præcis de samme tanker og følelser jeg gik med, da jeg ventede Min nummer 2. Jeg kunne stor tude om aftenen, (hooormooons 🙂 ) for jeg følte at det, at vi skulle have et barn mere, ville ødelægge den bobbel af lykke, idyl og symbiose mig og min ældste dreng var i sammen. Man føler sig SÅ splittet for man GLÆDER sig til, at få et barn mere, men frygten for ikke at kunne slå til overfor begge er frygtelig.. Men det kan man !!! <3 og sikke en gave i giver Theo, hans helt egen lillebror, det bliver jo ikk bedre 🙂 Og du kommer til, at klarer det fremragende, for når du allerede nu er så opmærksom på, at du snart har 2 børn der skal have din fulde opmærksomhed, kan det kun blive fantastisk.
    Vi har 2 drenge (og venter en dreng mere!!! 🙂 der skal nok blive gang i den herhjemme 😉 ) der er knap 3 år mellem min ældste og mellemste søn og der bliver 2,7 mellem babyen og min mellemste og det er absolut S L U T efter denne her gang… 🙂 jeg er 31 og synes det er lidt fedt at hele baby ræset er overstået inden vi bliver for gamle.. Men vi måtte lige snuppe den sidste med… <3
    Selvom det er 3. Gang er det stadigvæk svært, at forhold sig til fødslen, jeg så "hjælp jeg skal føde" på DR1 i går, Det var D u m t ..det hele kom lige tilbage til mig… Av for sa…. .. For ligesom du skriver, HVORFOR skal det gøre så skide ondt… 🙂 Men det gør åbenbart ikke ondt nok, Når jeg nu for 3. Gang frivilligt står i det igen 😉
    Hvad med jer skal i have flere? Og t a k fordi jeg kan lette mit hjerte til en "sammensvoren" 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *