Gravid Uge 30 + 3 – Se videoen

 jackie navarro gravid

Nu gider jeg snart ikke mere… Mindre end 10 uger endnu. Jeg prøver stadig at nyde det, fordi der er ro herhjemme, og jeg kan stadig få lov til at sove – at sove er absolut der vigtigste!!! Et godt tip, til første gangs fødende, nyd at sove og gør det så tit så muligt. Det bliver nogle hårde måneder med søvn, når den lille nye kommer.

Jeg har filmet, hvordan han kan være i maven. Han kan være endnu vildere, end det i ser her. Han er nu omkring 1.500 gram og ca 30 cm. Hans fødder er omkring 5,6 cm

Forleden var vi inde og se ham hos scanningsjordmoderen. Han havde det rigtigt fint… Ligner meget Theodor nu, så jeg har en fornemmelse af, at de to kommer til ligne hinanden meget. Det er jo bestemt heller ikke dårligt… Hans aktivitet minder også meget om Theodor, jeg har dog en lille smule mere kontakt med ham end med Theodor. Tror det har noget at gøre med at det er anden gang. Jeg er mere bevidst, og jeg mærker mere.

Nåh men se videoen her.

 

 

 

Det er sådan han ser ud nu – inde i maven. Han lægger med hovedet ned af nu og er klar til at komme ud snart.

scannings billeder uge 30

Er ikke tvivl om det er en dreng.
Han skal sikkert selv mærke efter, hånden ligger lige ved siden af – hahaha

scanningsbilleder uge 30 gravid9 Responses to “Gravid Uge 30 + 3 – Se videoen”

 1. elli siger:

  Heeeej smukke Jackie 🙂

  Tak for en fed blog. Følger dig hver dag.
  Jeg er selv førstegangsfødende og jeg utrolig meget i tvivl om hvorvidt jegg skal føde naturligt eller få en epidural.
  Folk jeg spørger siger ej få dog en epidural nu hvor msn har muligheden for det. Sndre siger fød naturligt, det er kvinden skabt til. Jeg er slet ikke sådan en pivet type og jeg tænker at jeg skal nok klare den fødsels uden smertestillende så længe min baby har det godt.

  Men så ville jeg høre dig og din holdning 🙂 Du er jo andengangsfødende og har mere erfaring end mig hehe. Hvad valgte du første gang og hvsd gør du nu med din kommemde fødsel?

  Al held og lykke herfra 🙂
  Knus

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Elli.
   Tusind tak. Sidder selv på telefon nu. Så det skal du ikke tænke på. 😉
   Jeg ved ikke om jeg skal være ærlig overfor dig. Men du spørg efter min mening. Jeg synes man skal føde naturligt men jeg vil også sige at jeg står i lidt i samme situation som du gør nu. Jeg er heller ikke pivet og kan læste rigtig rigtig mange smerter. Jeg kan synes at noget kilder mens andre synes det gør ondt. Men at føde på ca 4 timer uden en ve pause – det et det værste jeg har prøvet. Det gør så ondt Elli. Jeg tør ikke sige til dig hvor ondt det gør. Smerter er forskelligt og der er helt sikkert også forkellige smerter på kvinder alt efter hvor hurtigt du føder og hvor smalle og bredde hofter man har. Det er min opfattelse af det.
   Men jeg synes du skal fortælle din jordmoder at du gerne vil have muligheden for det. Jeg mener det er inden man har åbnet 4 cm. Hvis du mærker at det måske ikke lige det du lyster eller har lyst til at mærke smerterne blive større. Så har du i det mindste en udvej. Det gør ondt men samtidig er det så vild en oplevelse. Det er noget som gøre dig stærkere og efter en fødsel uden epidural, så er du hermed en super mom!
   Jeg er slet ikke sikker på jeg når at spørger efter en, da min jordmoder siger jeg godt kan føde på en time næste gang. Hvornår har du termin?

   Mange knus jackie

 2. elli siger:

  Haha oh my god. Længe leve iPhone (sorry for de mange tastefejl)

 3. elli siger:

  Oh god. Du freaker mig helt ud!
  Jeg har termin i oktober. Så der er lang tid endnu. Men jeg er begyndt at gå i total research-mode. Har bare hørt så dårlige oplevelser med en epidural og alt det med at det kan påvirke barnets hjerterytme, og risikoen for forlængelse af selve fødslen plus at barnet kan risikere at blive taget ud med en sugekop osv. Arhhgg også tænker jeg hvad med min mor og mormor da de sku føde dengang? De klarede det jo fint. Så hvorfor sku vi ikke også 🙂 Også alligevel når alt kommer til alt så er man scared out of death haha 🙁

  Jeg har okay brede hofter men har en rigtig hvipse talje så jeg tænker der er plads til baby når jeg skal føde men hvad angår strækmærker er jeg lidt mere scared fordi mit maveskind aldrig har været så udvidet før. Jeg bruger almindelig mandelolie. Håber det hjælper. Og smørrer kun et par gange om ugen so far indtil jeg bliver større.

  Kæmpe knus til dig.

  • Jackie Navarro siger:

   Hahahaha det er slet ikke meningen jeg skal freake dig ud. Det er en fantastisk oplevelse. Den bedste ever!!! 🙂 Jeg har ikke hørt dårlig fra nogen af mine venner mht epiduralen, alle har haft en god oplevelse med den. Hvad har du hørt fra venner eller familie??? 🙂 Jeg har læst om den men der skal altid stå noget dårligt om ting også fødsler og graviditeter.

   Jeg bruger også alle mulige olier. Men Strækmaver er også genetiske, så hvis din familie har tendens til det, kan man måske ikke undgå det. Jeg har fik et par enkelte strækmærker men de er næsten usynlige når maven er sig selv igen. Men brug hellere en masse olie selvom man siger det er genetisk/arveligt! 🙂 Man kan aldrig få nok af det!

   Kæmpe knus tilbage 🙂

 4. Mette siger:

  Wow min lille familie og jeg, så dig/jer ude i Rødovre centrum (ved Magasin).. Tror det var den 27 april… Så smuk gravid… Og så er du så langt henne alligevel… Det troede jeg ikke:-) Ha en dejlig dag…

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Mette. Hvor er du skøn. Taaak!!! Noget familie bor derude, så vi skulle købe en fødselsdags gave. Tak for de pæne ord. 🙂
   Dejlig weekend til jer

 5. Mette siger:

  Super tak for svar tilbage:-) Så lidt, mener hvert et ord;-) Men nyd resten af din graviditet og håber du/I får en dejlig nem fødsel:-)

  • Jackie Navarro siger:

   Altid. Taaak taaak taaak. Det håber jeg også. Sidder og feder den på sofaen. Uha uha det gør ondt!
   Rigtig skøn weekend!! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *