Halv Sløj Julehandel

Skjorte fra H&M

Store indkøbsdag – og så er jeg halvsløj..

Jeg har lige været ude og købe alle de sidste julegaver, vi tog afsted kl. 11 og er først lige kommet hjem! Vi havde fået passet Theo hos farmor, så dagen var afsat til at nå alle indkøbene.

Vi nåede selvfølgelig også lige forbi vores gode venner til lidt julegløgg. Man skal jo huske det hyggelige i julen – vi kombinerer altid en gode juleshopperdag med enten et socialt arrangement eller en rigtig god frokost. Det gør det bare så meget hyggeligere, og nemmere at overskue. Jeg synes virkelig, at man skal prøve at nyde juletiden, også selvom stressen godt kan tage over i perioder, så er det vigtig lige at koble af og hygge.

Jeg er desværre bare så træt og måske ved at være syg – igen!!! Men jeg håber virkelig, at det bare er en ekstrem træthed, der har ramt mig. Så efter planen er det på hovedet i seng, her kl. 20. Haha Tror det vigtigste lige nu bare er at få sovet. Jeg håber virkelig ikke, der er en influenza på vej. Jeg kan slet ikke overskue, hvis jeg skal være syg i julen, en jul som jeg har glædet mig til i mange måneder. ØV ØV ØV

Please lad det bare være træthed. Smiler2 Responses to “Halv Sløj Julehandel”

  1. Pernille V siger:

    Hej Jackie. Det er virkelig en flot skjorte, kan man stadig købe den i H&M? 🙂

    God jul til dig og din familie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *