HEAD IT UP HOS ENERGII.DK


Head it up foregår i et rum i 37 graders varme, hvor man blandt andet bruger pilatesring, foamroller eller håndvægte. Hvis man ikke er til maskiner eller ønsker en anden form for træning end reformer som jeg bruger meget eller styrketræning, så vil jeg mene at det er den rigtige løsning for dig. Hvis man ønsker hurtigt synlig muskulatur, så er det også det rigtige for dig.
Uanset hvad, så er det godt at variere sin træning.

Jeg har været til head it up 1 gang og det kunne mærkes meget. Jeg var helt færdig efter flere dage, men jeg gav den også alt hvad jeg kunne.

Der findes flere forskellige træningsformer i Head it up, Yoga, TRX eller head it up mobility/stretch.

Varmen er helende og det betyder at det sætter forbrændingen op, blødgøre muskler etc. Du kan læse mere om det HER

Min yndlings træning er stadig reformer, men skal jeg lige give den en ekstra gas, så er det Head it up. Jeg kan i hvert fald garantere en fast krop og godt til at smide de kiloer du mangler. Og det siger jeg fordi jeg kan mærke min krop kommer på overarbejde. Fed fornemmesle.

Nu har jeg snart trænet i 2 måneder og jeg er bestemt forelsket mig i energii.dk
Menneskerne, energien, instruktørerne, mentaliteten i hele det univers, er lige efter min mening noget af det bedste jeg har prøvet!!!
Det er fantastisk og hvis du spørg hvem som helst, som har været til timerne, kan jeg kun tro at de siger det samme.

Er man også lidt doven til at gå i træningscenteret så vil det her give dig en helt ny oplevelse og en anden energi. Du vil ikke kunne leve uden det!!!

Nu vil jeg tage til en time!

( Tøj Fra Hummel i samarbejde med Energii.dk )Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *