Hej Mandag

Så er det sørme mandag IGEN!!!! tiden flyver af sted og jeg bliver hurtig gammel og for ikke at lyve, tykkere og tykkere.
Jeg er ked af at der ikke har været nogle opdateringer. Der har været lidt problemer! 🙂

Det blæser og det er koldt og jeg gider mig ikke rigtig bevæge mig udenfor, Så jeg har aflyst et møde med en gammel veninde. Hehehe og jeg var ærlig på min sms, jeg aflyste fordi, at jeg ikke gad det her vejr. så jeg sidder og har en hjemme dag i dag, men arbejder. Har ikke forladt min computer siden kl 9 i morges.
I går var vi til premiere på Les miserablés film muscialen. Jeg nåede desværre ikke at se så meget, fordi jeg fik ondt og skulle desværre ligge mig ned, for at det ikke spændte. Jeg får det nogle gange om aftenen – spænder helt vildt og svier og det eneste rigtige at gøre, er at lægge ned.

Jeg mødte som sædvanlige tøserne. Dejlige piger. Vi havde samlet os i en folk, efter vi fik taget pressebilleder. HIHI

LesMiserablesJeg ser kæmpe ud, men jeg står også halvanden skridt foran dem. HAHA
Fra venstre Mai Manniche – Sivan Hededam – Claire Ross Brown – Mig

Jeg havde den værste tøj krise i søndags. Jeg havde ikke planlagt hvad jeg skulle have på og jeg havde ikke lige været ude og købe en kjole. Det er svært at købe en kjole når man er så stor. Det skal helst være løst også bliver det bare lidt boheme, ikke at jeg ikke elsker Boheme.5 Responses to “Hej Mandag”

  1. Raili siger:

    Det var synd du ikke noede og se hele filmen !
    Jag har set det nyligt her med Karl og den var rigtig god !
    Kaerligst…. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *