Helt almindelig lørdag

Det har ikke været den mest ophidsende dag, men vi har hygget os!

Lige i øjeblikket vågner Victor ret tidligt, før i tiden kunne vi sagtens sove til kl 9, men nu hedder det altså 6-7 om morgenen. Allerede kl 10 tænker man hold da op, er klokken kun 10, selvom det føles som dagen allerede er gået. Men det er selvfølgelig helt okay, man er bare en smule mere træt om aftenen.
I dag har vi leget i haven, gjort rent, hoppet i trampolin, eller ja ungerne har, dog ikke mig! HAHA… Venter lige til jeg har født, så har vi lavet anderledes gækkebreve. Vi havde ikke lige købt ind til det senere på dagen afleverede vi børnene og troede vi skulle finde os et havebord, vi kørte rundt i Frederikssunds området, det var umuligt at finde noget interessant så hjem til farmor  (Børnenes farmor) hvor børnene blev sat af. Nu er vi hjemme igen og Theodor ville så gerne blive hos farmor, hvilket også er dejligt for ham. Tænk at være så heldig at have en farmor, der kan passe og hvor de har så godt et bånd. Jeg er selv vokset op meget af min barndom hos min farmor og farfar, jeg elskede det, vi havde det så dejligt sammen, jeg blev så forkælet både med kærlighed og en masse oplevelser. Savner min farmor meget, hun har desværre forladt os, men jeg tænker ofte på hende. Min farfar er også savnet, han er dog bare rejst til Filippinerne for at få et mere socialt liv og bo i varmen. Det havde jeg nok også gjort… Han er stadig frisk og lever livet, selvom jeg ved han savner hans kone Emilia (Min farmor) Nok om det, ellers bliver jeg lidt for sentimental til jeg kan overskue det med de her hormoner.

Hmmm hvad skal vi dog lave i morgen. Det må tiden vise… Trænger seriøst snart til at drikke en falske vin helt for mig selv eller en masse cocktails. Puhaaa trængende. Savner også at komme ud og danse lidt. Not charming lige nu. At danse med en mave ser bare så usexet ud. Det er næsten som om maven har sit eget liv… Føler seriøst jeg har været gravid i 5 år nu. HAHA..

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)4 Responses to “Helt almindelig lørdag”

  1. tina nymann siger:

    Ser ud til at være en hyggelig da I har haft:-)

  2. Sarah siger:

    Ej Jackie, det skal jeres datter da hedde. Sikke et smukt navn, og et navn du har et godt forhold til. 🙂

  3. Anne siger:

    Er helt enig med Sarah, Emilia et smukt navn, har selv aldrig hørt navnet før nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *