Hjææælp!!!!

Min søn har været hos sin farmor sidste uge, og jeg har selvfølgelig også været der. Han er enormt ked af at være væk hjemmefra, og jeg overvejer næsten, at vi skal have en privat pasning. Her på det seneste har der været lidt rod med dagplejen, og det irriterer mig en smule, fordi det er ikke meningen, at min søn skal kastes rundt. Vi har kigget lidt på en privat vuggestue, hmmm men det er en svær beslutning. Egentlig vil jeg hellere have ham selv hver dag, men så kan jeg ikke arbejde andet end et par timer om dagen. Hvad skal man gøre, når man lige pludselig ikke er tilfreds med det sted ens søn er??? Det hele blev ødelagt af en sygdom, og det er selvfølgelig ikke nogens skyld andet end systemet. Hvad har jer andre mødre gjort? Jeg har brug for hjælp, til at tage den rigtige beslutning. De måtte ringe fra legestuen, hvor Theo var i onsdags og sige, at Theo var så ked af det, og de ikke kunne håndtere det. Han råbte efter mig utallige gange.

HJÆÆÆÆLP!!!!14 Responses to “Hjææælp!!!!”

 1. Cecilie siger:

  Hej Jackie
  – så er det lige mig igen. 🙂
  Jeg synes i skal prøve at give det lidt tid.. Vores dreng går nøjagtig det samme igennem, han vil også kun have os – og især mig. Når man er 2 år, så bliver verden pludselig meget større, og savn og frygt opstår. Han savner især dig, og om aftenen kan han være bange for mørket. Det er helt naturligt.
  Vores dreng er også så ked af det når han bliver afleveret, og han spørger også meget til os oppe i vuggestuen. Det er mega hårdt, og man er bare nød til at bide i det sure æble lidt endnu 🙁

  Men det er nu lidt “rart” at se en, der har det på samme måde som jeg selv 😉

  • Jackie Navarro siger:

   Hvordan står det til nu. Er det hver dag han er sådan og hvor længe har det stået til? Lige nu er han i legestue og jeg er ikke meget for det.
   Tak for dit svar Cecilie. 🙂

   Fortsat god dag.

   Kærligst Jackie

   • Cecilie siger:

    Jeg forstår det godt.. Det er jo desværre en af ulemperne ved en dagplejer – at de kan blive syge. Derfor valgt vi en vuggestue. Men jeg forstår også sagtens valget af vuggestue – for det er jo hyggeligt og kærligt på en hel anden måde end vuggestuen! Er hun tit syg? Dagplejeren…
    Herhjemme er Viggo, stadig ked af det når han bliver afleveret.. Han prøver at holde masken, men bryder til sidst ud i gråd, og vil bare slet ikke give slip på mig.. Det er den værste start på dagen.. ØV hvor er det bare hårdt 🙁
    Hans lur er forkortet til 1 time, og det gør at han er mere træt om aftenen, men han falder stadig i søvn på sofaen, og bliver så båret over i en weekendseng ved siden af vores. Det får han lov til indtil han synes det er “rart” at komme i seng igen.. (Han har altid elsket det, så det er så frustrerende at han pludselig synes det er det mest forfærdelige!! )
    Det fungere godt for os ihvertfald..
    Hvordan har jeres smukke dreng haft det på det sidste?
    Det er bare så hårdt – men dejligt at snakke med en, der står i samme situation.. 🙂

    God aften 🙂
    KH Cecilie

    • Jackie Navarro siger:

     Hej C

     Nej altså hun er ikke tit syg som så mange andre kan være. Men hun er kommet tilbage og Theo er så lykkelig for at være hos hende. Han skyndte sig ind for at være sammen med de andre. Det er utroligt der er så stor en forskel. Blev så lykkelig over at han bare var i godt humør. Han sagde næsten ikke farvel.
     Jeg skal godt nok holde et møde med dagplejekontoret og deres forfærdelig pædagog som tilhøre lejestuen. Hun fatter bare minus og taler til mig som jeg var et barn. Det er ret frustrerende. Men de må lytte til mig, ellers må vi finde på nye veje.

     Theodor har været slem i to nætter i træk. Han gider ikke sove før kl 22-23 tiden og når han så først er faldet til ro, vågner han hvert kvarter. I dag prøver vi at ligge ham i sengen, slukke lyset og gå op i stuen. Så må vi høre godt efter, hvis han kravler op af tremmerne og op af trapperne. Det er min værste frygt at han skulle falde ned af trapperne.

     Men hvis det ikke virker, ved jeg ikke hvad vi skal gøre. Det er som om man er tilbage fra scratch, hvor vi skulle ligge med ham for at falde i søvn og man kunne risikere at ligge der i op til 2 timer. ÅÅÅÅhhh what to do!

     Theo kan ikke falde i søvn i sofaen. Ligger i og ser tv eller hvordan gør i?

     Go dag Jackie

 2. S siger:

  Har I ikke mulighed for at få ham passet hjemme hos Jer selv et stykke tid? Jeg tænker at det muligvis har gjort ham forvirret, hvis dagplejen har været meget syg, og han har skulle være andre steder. Jeg tænker bare at vuggestue måske vil blive for voldsomt for ham, hvis han i forvejen har brug for ro og tryghed. Der sker jo meget med så mange børn 🙂 Måske vil han være tryggest I jeres eget hjem.

  • Jackie Navarro siger:

   Muligheden er lige nu at vi evt kan få en aupair til at gå hjemme fra 8.00 – 16.00 -17.00 stykker. Så det er faktisk noget vi sidder og snakker om i dag.
   Jeg ved ikke hvad vi skal gøre. Tak for din hjælp S. Det er hårdt og især når man ved at man ikke skal være i dette hus for evigt, så man kan ikke bare gå ud og finde en vuggestue- Det kan jo være det slet ikke er i nærheden. Men vi overvejer at flytte tilbage til Charlottenlund

   mange hilsner Jackie

 3. Nanna siger:

  Det gør jo heeeelt ondt i hjertet når ens barn ikke trives, og især når det er det sted de er er næsten hele dagen. Du må vælge det som føles mest rigtigt , tag hen og kig på andre vuggestuer og mærk hvordan de er, om de har tid overskud til at give ekstra omsorg til din dreng… Det ville ihvertfald være synd at holde ham helt hjemme, da han har godt af at været sammen med andre børn. Jeg syntes det er super vigtigt at have en god kontakt/samarbejde, til det sted man har sit barn passet i, ellers ville jeg føle mig meget utryg. Jeg håber i finder en god løsning som passer bedst for jer , og kan virkelig godt forstå din frustrering

  • Jackie Navarro siger:

   Taak Nanna. Lige nu er han i legestuen, men hans almindelig dagpleje er stadig ikke rask. Så jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre. Han gik lidt i panik i dag. Skal snart hente ham. Håber han har klaret det fint.
   Tak for din hjælp. Jeg skal snart til at finde ud af hvad vi skal gøre. Det er en svær beslutning. Gad det var lidt nemmere. Jeg har ondt af ham.

 4. Rikke Quistorff Jensen siger:

  Hej Jackie.
  Ved ikke om jeg kommer med et godt råd, jeg er laaaangt fra mor. Men har passet en dreng på 3 år (snart 4;)) – hans børnehave blev ved med at sige at han var et problembarn og de andre børn ikke kunne lide ham. Det viste sig så at han faktisk blev slået af de andre børn og han forsvarede selvfølgelig bare sig selv ved at give tilbage. Så det var ikke drengens skyld, selvom han blev beskyldt for det… Men men men, Lille Lukas er kommet i en privat børnehave i Holte, hvor der faktisk ikke går særlig mange børn, men så har de voksne også mere tid til hver enkelt barn og de får den omsorg og overvågning de skal have. Han har det i hvert fald rigtig skønt nu, og har fået rigtig mange nye og gode venner 😉 Håber det kan hjælpe dig 🙂
  Kram Rikke

  • Jackie Navarro siger:

   HEJ RIKKE 🙂

   TaaaK. Lige nu er han i legestue, ellers er hans hos dagpleje. Jeg synes det er en svær beslutning. Jeg ved ikke helt hvad det bliver til. Der er så mange meninger og det ved at finde det rette valg til ens søn er svært.
   Jeg valgte også dagpleje fordi der nemlig er mere omsorg og kærlighed, men nu ender han med at blive smidt rundt, og det er jeg bare ikke så glad for eller Theo er heller ikke. Han gik helt amok i morges. Det er så ærgerligt. Tak for dit råd. Jeg tager den med i min beslutning. Rart med lidt opbakning.

   rigtig dejlig dag. Nu skal jeg snart hente ham, den lille mand.

   KNUS

 5. Eemma siger:

  Hej Jackie:)) der er , set fra min synsvinkel andet at gøre end at besøge samtlige dagplejere/ vuggestuer i jeres område og der hvor du selv finder ro er det sted din lille engel skal være. Det har jeg gjordt og alke har været i de samme institioner også selv om at kommunen sagde der ikke var plads! I børnehaven var der 3 års vente tid!!! Men det skal du ikke lade dig afskrække af, forklar sagen og kom med nogle gode argumenter om hvorfor han lige skal være der. Det er jo også vigtigt at du er tryg. Knus emma

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Emma
   Tusind tak. Vi står jo halvt på vej til at flytte eller rettere sagt vores tanke er at flytte snart, så man står lidt og skal vælge det rigtige for ens dreng. Men jeg kan love dig for at han skal ikke igennem det samme som vi lige har været udsat for. De skal være trygge. Lige nu er han glad, for hans dagpleje er lige kommet tilbage. Så nu har jeg lige lidt tid, hvor jeg kan tage det stille og roligt uden bekymringer men indtil da, skal vi finde en løsning på det.

   Mange knus Jackie og taaaak 🙂

 6. Sara siger:

  Bare en lille kommentar: At gå i Dagpleje kan være meget sårbart hvis der opstår sygdom og lignende. Var i mødregruppe med en kvinde, hvis hendes datter (der ellers var ret ‘robust’) blev meget præget af at blive kastet rundt mellem forskellige gæstedagplejere etc. Det var så forfærdeligt og har præget hende mange år efter. Der er i princippet ikke noget i vejen for at ens barn passes uden for hjemmet, men de har brug for rutiner og FASTE tilknytningspersoner, som de føler sig trygge ved – især når de er små. Tryghed og genkendelighed er alfaomega. For os har det fungeret rigtig godt med en vuggestue, hvor vores sønner har haft flere personer, de har været tilknyttet til. Men det kræver selvfølgelig at man finder én institution, man føler sig 100% tryg ved. Jeg synes i hvert fald at du skal tage din egen bekymring alvorligt. Du er ikke bare pylret, men reagerer på at du oplever at din søn er utryg. Om det så er en au pair eller vuggestue der er løsningen, ved kun i.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Sara

   Tak for din besked. Jeg har i dag sat foden ned og sagt at det ikke skal ske og at jeg ikke vil have mit barn som et gruppebarn fordi han er 2 år. Vi har en gæstepleje og sådan skal det blive ved med at være, ellers må vi rykke ham. Endelig er hans dagpleje kommet tilbage, og han var så lykkelig. Han vendte sig om og vinkede farvel til mig og løb ind til de andre børn. SÅ jeg er glad for at du skriver det, og det ikke virker som om jeg er helt skør i min tankegang. Jeg kan tydelig mærke at min søn ikke har haft godt af det. Så snart må jeg diskutere med dagpleje kontoret om at vi skal finde en løsning, ellers må vi tage ham væk derfra.

   Endnu engang tak. 🙂

   Kærligst Jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *