Hold op en dejlig lørdag!

Photo1-1 Photo1

Det er jo 40 grader på min terrasse/haven. Jeg nyder hvert minut af det gode vejr!!! Jeg stod op før de andre som sædvanlig. Gik ned i Rema og hentede en lille gave til Theo, tilbage for at dække bord til morgenbordet, bollerne i ovnen også vågnede min skønne familie… Jeg vil tro at i alle sammen er ude og hygge, og derfor bliver der ikke noget langt fra min side. Jeg havde ondt i går, og troede faktisk at jeg skulle føde, men desværre blev det ikke til noget. Jeg venter stadig og håber på at se den lille om lidt!

Vi er lige kommet hjem fra en fantatisk fremvisning eller åbent hus, det skriver jeg lige mere om senere!

Nyd dagen.

skrubtudseTheo fandt en lille skrubtudse i går i vores have. Vi gik ind med den til naboen, fordi han har en lille sø som den kan bo ved siden af. Den er så blevet navngivet til Jacob, men gad vide om den bliver ved søen. HAHAHA2 Responses to “Hold op en dejlig lørdag!”

  1. Raili Kling siger:

    Sa hyggeligt i har det iden nye terasse !
    Jag venter ogsa sa spendt pa den nye lille !!
    Denker hele tiden pa dig og hvornar det sker !!
    <3 <3 Kys og kram <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *