HOOT!!!

bloch og lønborg

Shit det er varmt!!!  Det er bare så dejligt. Nyder det!!!!
Jeg er jo ikke den mest kreative, hvad der angår mit tøj. Men jeg har da stort set noget nyt på hver dag! HAHA… Jeg halter lidt bagud med makeup og det store lækre hår, mine øjenvipper og hvad der ellers måtte være. Im almost natural! HAHAHA…. Jeg har haft udfordringer med mit hår, da jeg ikke har tid til at sidde hos en frisør, Ja jeg farver mit hår, mens jeg ammer. Men sørger for at det selv kravler ned, og at jeg ikke massere min bund med det.  Jeg fandt en farve som kan rette op på det, nemlig Loreals 8,1 – du ved nok den lyserøde, hvide indpakning. Halleluja!!! Det er sjældent man rammer rigtigt. Det tar 25 min., hvorimod hvis jeg sidder hos frisøren tager det op til 2 timer eller mere, det vil jeg ikke tilbyde baby.  Jeg var også lige igennem en orange hårfarve, puha det var altså ikke heldigt.

Min nye nederdel er fra Bloch og Lønborg og kan købes her http://www.blochogloenborg.dk/bukser/aztec-mini-skirt.html

Du kan også følge dem her på facebook https://www.facebook.com/pages/Bloch-og-L%C3%B8nborg/273615059407788?fref=ts

(Nederdelen er sponsoreret)10 Responses to “HOOT!!!”

 1. Sisse siger:

  Du burde prøve Garnier Nutrisse – de får dit hår til at føles som silke når du er færdig med farvning.
  Jeg har meget kruset og krøllet hår (dansk afro) og den “tæmmer” mit krus og den tone det hedder “ekstra blond” er så smuk og ville passe perfekt til din glød!

 2. Melissa siger:

  Lige et spørgsmål herfra. Fik du den hårfarve du har på billedet ved at bruge loreals hår farve? 🙂 og hvor mange gange skulle du farve det, for at opnå det resultat du har nu.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Melissa.
   Jeg har jo haft det lysnet en del gange. Men jeg lysnet min bund og fik et grimt resultat, så jeg ville ret op på det og det hjalp den fuldstændig med. Så for at opnå resultatet skal man i forvejen have striber i håret og lysnet det på forhånd.
   Det har fjernet mit orange look! Haha
   Og lysnet min meget mørke bund.

   Knus

 3. Nadine siger:

  Hej jackie,
  Den hårfarve som du har, har jeg også og den hårfarve fra loreal, er virkelig god. Min udgroning er mørk, og jeg kan se det ikke bliver orange da 8.1 har en ashy blond i sig. Elsker sin blog forresten, du virker som en kvinde som har opnået meget og du skal være stolt af dig selv.
  Synes bare du fortjener alt godt i sit liv og tillykke med din familie. Du har de sødeste små drenge. Alt held og lykke til dig og jeg håber at du får dit drømmehus 🙂 hvem kan ikke li at leve stort.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Nadine
   Undskyld der er gået så lang tid med mit svar.
   Taaaak hvor er du skøn… Jeg bliver helt rød i hovedet når jeg læser din kommentar!!! Taaak…
   Den er nemlig rigtig god den hårfarve!!
   Ønsker dig også alt held og lykke og hvor er det bare en dejlig besked at får. Du er sød!

   stort knus og kram herfra

 4. marie siger:

  Hej Jackie
  Jeg har også lysnet mit med Schwarzkopf Blonde M1 den man laver stiber med. Har gjort det ret mange gange efterhånden. Når det er afbleget får mit hår også denne rødlige/orange tildens, men ikke vildt orange. Tænker på at bruge denne loreal 8,1 for ligesom at fjerne de rødlige pigmenter. Eller kan man mon bruge andet? syntea det er svært når min natulige hårfarve ellers er sort. knus M (en ven på facebook)

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Marie
   Undskyld der er gået så lang tid med mit svar, Jeg synes du skal prøve den 8,1 det har i hvert fald fjernet mit “orange” garn.. HAha.. det er blevet mere aske. Altså mindre falsk lysnet.
   Knus jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *