Hurra hurra hurraaaaaa

Jeg har fødselsdag i dag. Min mand mindede mig lige om det i morges. Han er så dejlig! Jeg har ikke lavet det store i dag, andet end arbejde og gøre bilen rent. Min kære søster holde en lille middag for mig i dag. Det glæder jeg mig til! I morgen kommer min fars side af familien med mad hjem til os på Frederiksberg. Er det ikke fantastisk!!! Jeg holder aaaldrig fødselsdag, så i år er der flere der kan vil fejre mig. IIIH Det glæder mig!!!

Sikke heldig jeg er!!!

Tak søs, for at fejre mig!!! Juhuuuu

1208873_10153175659350176_1229207721_n7 Responses to “Hurra hurra hurraaaaaa”

 1. Ulla siger:

  Kære Jaclie-Lee
  Hjertelig tillykke med fødselsdagen.
  Dejlig at læse at selvom du ikke holder fødselsdag,så er der nogen som tænker på dig og holder en fantastisk dag for dig

  Knuzz
  Ulla

 2. Christina siger:

  Tillykke søde Jackie, håber du får en fantastisk da 🙂

 3. L.ena siger:

  “Happy Birthday to you
  Happy birthday to you
  Happy birthday, søde Jackie
  Happy birthday to you”

  Håber du havde en dejlig fødselsdag.

  Kh. Lena

 4. Andrea siger:

  Tillykke med dagen jackie!
  Det er en fornøjelse at følge med herinde 🙂

 5. Prinsesse fehår siger:

  Forsinket tillykke med fødselsdagen og graviditeten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *