Hurtig og effektiv træning med EMS BODYPOWER

IMG_3210 IMG_3211

Jeg har i dag haft fornøjelsen med EMS Bodypower ( Elektronisk Muskel Stimulation) Jeg testede det af på 10 min. Normalt sætter man 20 minutter af.  Jeg har aldrig i mit liv trænet i 10 min for at være øm bagefter. Det svare altså til ca halvanden times træning i fitness centeret. Skulle du tage de 20 min, ja så giver det sig selv. 3 timers intensiv styrketræning. Whaaaaaat!!!! Jeg tror aldrig jeg skal lave andet i mit liv. Du kan nøjes med 20 minutters træning på 1 uge og ikke 5-6 timers træning. Det lyder for godt til at være sandt ik? Men jeg har mærket det på egen krop for første gang i dag. Jeg mødte Thomas, som står bag EMS Bodypower for et par uger siden, som næsten tvang mig ned til centeret i Hellerup i dag. Men det lykkes ham og jeg er solgt. Jeg er solgt den den maskine og den modtagelse jeg har fået i dag. Det var bare god energi hele vejen. Måske skulle man overveje at blive EMS trainer eller skulle jeg holde mig til de 20 min. LOL

For at være helt specifik  så forgår det sådan at du kommer ind og, får noget rent træningstøj, noget tempereret kildevand, også skal du spændes ind i vest mv.  så er der en instruktør med dig hele vejen, som også giver dig udfordring og hjælper dig under hele træningen.
Jeg kunne mærke det dybt inde i alle musklerne. Selve stimulationen kan skrues op og ned på volume, så du skal bestemt ikke være bange for at det bliver for hårdt. Det er du selv med til at indstille.

Jeg var lige inde og lure på deres hjemmeside og du kan få en prøvetime for 250 kr nu. (Tilbud) Helt seriøst, det skal prøves. Og jeg mener det!!!! Det er lige til at blive afhængig af. Men det jo kun en god ting.
Nåh men jeg fik også kun en lille smagsprøve. Og jeg skal helt klart igen næste uge.

Læs mere, hvis du synes det lyder spændende. www.emsbodypower.dk

JEG ELSKER DET…..

Ja videoen er ikke i fantastisk opløsning. Men i får den alligevel. Meget kort. Det var Thomas der filmede. HAHA.. Giver lige ham skylden. Han kan tage det!

IMG_3215 IMG_3220Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *