Husk lige tandbørsten!!!

Så har jeg fået den meste sindssyge tandbørste fra Philips Sonicare og tand-renser Airflush Sonicare. Jeg troede aldrig, jeg skulle sige det om en Elektrisk tandbørste! Seriøst, der findes ingen tandbørster som denne. Da jeg stod med tandbørsten i hånden, tænkte jeg shit, den er virkelig fed – og det skal lige siges, jeg føler jeg har været til tandlægen og fået en rens – hver gang jeg bruger den plus airflush. Så bliver det squ da ikke bedre. Det er måske bare mig, der er en smule skør, men jeg er en person, der godt kan lide at kigge på pæne ting, og især hvis de står indenfor min dør – og den her klæder faktisk mit toilet… AAAAAhhhhh

Som mange af jer ved er jeg i gang med min forvandling “nye tænder” og det kræver altså en ordentlig tandbørste plus en Airflush. Airflush er “dims”, som bruges i stedet for tandtråd. Jeg bryder mig ikke specielt meget om, at kører tandtråd igennem mine tænder og ned til tandkødet, så nu så skal den virkelig have en omgang every day. Såååå min tid om morgen og natten begynder så småt at strække sig til maaange minutter (Nærmest en halv time), fordi man skal gøre sig klar til at gå i seng, men jeg nyder den tanke om, at jeg bliver ren og smækker! haha…

Så nu er jeg klædt på til en god omgang forvandling og til meget pænere tænder.

Jeg har min tandbørste og Airflush fra Palæcentret og kan købes fysisk hos ham (Kim Sperly) i Palægade 7 i indre København

Der er 5 funktioner på tandbørsten – clean, white, polish, gum care og sensitive – alle er lige gode!

 Airflush´en trykker man bare på knappen, og så skyder den vand ind mellem tænderne.

 10 Responses to “Husk lige tandbørsten!!!”

 1. Mads siger:

  Hold kæft hvor er det dog træls at se at de såkaldte “kendis” blogs, skal fyldes med reklamer fra selectedbloggers. Det er jo så åbentlyst at ovenstående indlæg er en reklame som du får lidt håndøre for at poste. Sørgeligt!

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Mads.
   Jeg er ked af du synes det, faktisk har jeg ikke fået noget for at lave den. Men blot en skør ting jeg længe har gået og tænkt over. Jeg havde egentlig overvejet om det kunne lade sig gøre at lave en speciel tandbørste fordi, jeg altid er træt at at have lyserøde og blå tandbørster. 🙂 Meget i min blog er også idéer til nye ting og min hverdag! 🙂 Der er faktisk ikke særlig meget reklame på vores blogs. Vi er meget selektive i forhold til hvad vi reklamere for. SÅ hvis du føler du ser meget reklame er det nok en fejl i forhold til din tankegang. 🙂 Måden du ser vores reklamer på er at der står enten sponsoreret indlæg eller annonce. Vi er heller ikke interesseret i at skrive noget som ikke har vores interesse eller noget vi kan står inde for! Men jeg er ked af du har det sådan og fremover hellere vil læse andre blogs frem for vores. 🙂
   Rigtig god aften.

   Kærligst Jackie

 2. Mille Torp siger:

  Hvad koster sådan en? 🙂 Kunne godt bruge sådan en smart en..

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Mille.
   Tandbørsten koster 1350 kr hos Kim og 1800 kr hos Elgiganten. 🙂
   Den er så smart. Skørt men smart! Det er heller ikke almindelig plastik som andre tandbørster. 🙂
   Rigtig god aften. 🙂

 3. Jeg har brugt både tandbørsten og Air Flusheren i et års tid nu – her i USA koster den så det halve 😉 Og begge er helt geniale og stærkt anbefalet af min tandlæge i øvrigt.

 4. Simon siger:

  Vil du være sød at linke en hjemmeside, hvor man kan købe tandbørsten? kan nemlig ikke finde den 🙁

 5. Rikke siger:

  Hej Jackie:) jeg har lige ( søndag d 22/7) set et program fra Skagen, hvor du er med. I et af afsnittene har du et silkeagtigt bluse på. Du og 2 andre er gæsterbartenderer på et diskotek. Jeg ville egentlig høre dig, om hvor du har købt den, da den er super fed:) du har en super go stil:) go aften til dig. Hilsen Rikke:)

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Rikke
   Åååh ja det var dengang. Hahaha. Det er faktisk en venindes som jeg lånte og jeg mener hun får syet dem et sted i det farver hun kan lide og mønstre. Så jeg kan ikke engang sige hvor jeg har købt den. Sorry..
   Håber du finder en løsning, ellers kan jeg måske høre hende hvor hun får dem lavet?
   God sommerdag til dig

   Knus

 6. teleselskaber siger:

  Har lige bestilt en, men kan du anbefale tandrenseren? Eller er tandtråd bedre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *