Husmoren…

 

Signe mørkeberg sjøstrømBilledet har jeg lånt fra Signe mørkeberg sjøstrøm, Se flere billeder HER

Puhaaa siger jeg bare. Endelig sidder jeg på sofaen for først gang siden i fredags,  I går var vi godt i gang med haven.  I forhold til mit travle liv i hverdagene, så er det befriende at gå i naturen/haven.

I går aftes fyldte Mai Manniche år. Skøn aften til Pink Birthday. Hentede skønne Signe Mørkeberg Sjøstrøm på Frederiksberg og videre ud til Tisvilde bistro som ligger ude i Waterfront. Skønt sted. Var omringet af dejlige mennesker.

I morges vågnede jeg og kunne overhovedet ikke sove. Klokken halv 8 stod jeg op og gjorde rent efter “drengene” havde været alene hjemme nogle timer. Jeg kan love jer for det lignede der var blevet sprunget en atom bombe, alt legetøj var spredt ud over hele stuen, mad, tallerkener, krus alt var efterladt på alle overflader. Det var nok en af grundende til jeg ikke kunne slappe af da jeg første gang åbnede øjnene –  der ventede mig et større projekt — ROD! Men pyt, jeg fik styr på det!

Denne uge har jeg været husmor med stor H…. Virkelig! Men også dejligt! Halvanden måned to go, så er jeg mor for anden gang.

Se flere billeder fra festen på http://signemorkebergsjostrom.dk/

 

Moxy Copenhagen

Jeg havde denne skønne blazer/jakke på fra Moxy Copenhagen
Jeg nåede desværre ikke at tage et billede i fuld figur, mon ikke pressen får vist det, Det håber jeg på, så har jeg da noget jeg kan vise jer!

moxy copenhagen

theodor conrad jackie navarro blog -bed
10 meter lang indkørsel! Det er godt man har en stærk mand til at løfte sten!!! LOL

(Moxy Copenhagen sponsoreret)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *