Hvad er der med de vitaminer???

Jackie navarroMere Vitamin vand! Hjælper sikkert ikke! Men prøver alligevel! Det er vel bedre end at drikke almindelig vand uden vitaminer, hvis man altså mangler det. Var der nogen der så DR igår? De talte om vitaminer og hvordan kroppen bedst optager dem. Der var 3 forskellige svar på det. Husker jeg det som!  Det første var at Longo Vital sagde man skulle tage vitamin piller for en sikkerheds skyld, den anden sagde man skulle indtage det med friske råvare og den tredje sagde, at man slet ikke kunne få det ved at spise danske råvare, altså køber du en appelsin nede hos købmanden, så ville der ikke være nogen vitaminer tilbage. Så værten fik tjekket en appelsin og en opdrætter laks hos forskningsinstituttet og det viste sig at der var vitaminer i begge dele.
Hvad er det for noget vrøvl, at sige at der ikke er noget, hvis det ikke passer? Det synes jeg virkelig er noget gylle at lukke ud!  Eller er det bare mig?
Jeg havde fornyeligt også hørt at bliver grøntsagerne et par dage i køleskabet, så er de flade for vitaminer og her skulle det så være sundere at spise grønt som er frosset ned.
Hvad passer og hvor mange dage kan det tåle? Hvad er rigtig og hvad er forkert?
Hvis man tænker på at appelsiner mister deres vitaminer, jamen skulle de så ikke gøre det på den transporttid de har fra deres hjemland??? Her viser det så at det ikke passer. Skal jeg spise multivitaminer hver dag?

Jeg mangler helt sikket nogen vitaminer fordi ellers var jeg ikke blevet ramt så meget eller? Plejer eller sjældent at være rigtig syg. Måske er det den nye børnehave, som kommer med en masse nye bakterier. Det er vel nok det typiske!

Jeg er taget på arbejdet og jeg fungere overhovedet ikke. Mit hovede er ved at eksplodere og jeg er ved at falde i søvn henover bordet som man gjorde de første timer i skole som lille! ( Jeg gjorde i hvert fald!)  Jeg har seriøst lyst til at tage en bog og  smide min albue og på bordet og hånden på panden. Tror nu heller ikke jeg holder særlig længe alligevel! Jeg skal helst også kunne køre hjem og jeg har et møde imorgen formiddag kl 10.
Jeg tror desværre vi er blevet ramt at en ond cirkel med sygdom, altså det går bare på omgang herhjemme! Nu er halsen også kommet på spil! FLOOOOT!!!! Sikke en samvittighed jeg har!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *