Hvad er lykke!?

 

lykke

Jeg har de sidste par dage tænkt over livet, tænkt over hvorfor jeg føler jeg venter på noget, hvad venter jeg på? Forleden sad jeg alene herhjemme, og følte at jeg hele tiden ventede på noget godt. Noget som jeg kan blive mere lykkelig over, men i dag har jeg haft en følelse af lykke, og jeg har fundet ud af, at jeg skal være lykkelig hver dag. Jeg skal nyde mit liv, jeg skal nyde, at jeg er omringet af kærlighed. Jeg har en fantastisk mand, som gør alt for mig, som hjælper mig, passer på mig, kan tilgive mig når jeg opføre mig dårligt, give mig konsekvenser og give mig den opmærksomhed, jeg har brug for. Jeg har en dreng, som er lykkelig, meget lykkelig, han giver mig en masse kærlighed og gør mig glad hver dag. Føler savn hver gang jeg ikke er sammen med ham og også min mand. Jeg skal nyde hvert sekund, jeg er sammen med dem… Det er egentlig ret simpelt, men jeg tror det er sundt at minde sig selv om det en gang i mellem. Hverdagen er fyldt med “dårlige nyheder” i pressen, og jeg tror det er let at blive opslugt af stemning og ikke altid se på hvor godt man i det hele taget har det. Jeg har altså den positive hat på i dag, men det har også været en fantastisk dag – rolig morgen med tid til et dejligt langt bad, masser af cremer og en dejlig frokost på Pastis.. AHHhh

Lykken for mig er, at jeg har min familie ved min side, for uden dem er jeg ikke lykkelig. Min blog er jo lidt som en dagbog, og jeg skriver det her indlæg, for at jeg kan kigge tilbage på det en dag – hvor klaveret ikke lige spiller som det skal.

Jeg frygter den dag, hvor jeg ikke skal være sammen med min familie længere… Den dag jeg er gammel og grå! Gid jeg kunne have det her øjeblik resten af mit liv! Gid jeg kunne leve i den tid, hvor jeg er nu resten af mit liv, men så ville jeg jo også gå glip af alle de fantastiske ting som fremtiden bringer – tror måske bare, at man er rigtig lykkelig, når man ønsker lidt at tiden gerne måtte gå i stå………………………………

fødderForleden legede vi dansende tær i sengen!10 Responses to “Hvad er lykke!?”

 1. Dina siger:

  Hej Jackie!
  Hvor er det dejligt at se jer så livsglade! 🙂
  Jeg ville lige spørge dig om noget, du havde jo en lejlighed til leje på Frederiksberg, har du flere til leje eller kender du nogle som lejer i det område?
  Tak 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Dina.
   Jeg har kun dem jeg har på bloggen lige nu. De er stadig ledige. Ellers har jeg ikke lige noget i hånden desværre.

   Dejlig weekend.

   Kærligst Jackie

 2. Melina siger:

  Ihhh, hvor er det dejligt at høre du er glad!:-) det gør også en selv glad, når man hører du er så posetiv:-) Kram Melina

  • Jackie Navarro siger:

   ÅÅÅÅH taaaak Melina. Det er dejligt at høre!! Håber du får en dejlig weekend. 🙂 Knus

 3. Helle siger:

  Hej Jackie

  Hvor er det bare et dejligt indlæg!! Det er så vigtigt at fokusere på de positive ting i den til tider hektiske hverdag 🙂 og lige stoppe op og mærke efter..

  Jeg har lige et spørgsmål – har du et billed af dig selv fra den første periode hvor du har Inman Aligner bøjlen på? Jeg spørger fordi mine tænder læner sig meget op af hvordan dine så ud før, og jeg står selv meget tæt på beslutningen om at få dem rettet med Inman Aligner 🙂

  Følte du selv at bøjlen var meget tydelig? og generede det dig? den følelse du havde omkring dine tænder er fuldstændig som jeg også føler. Det er så vigtigt at kunne smile uden bekymringer 🙂

  Tak og god dag! PS. du må gerne svare på min e-mail hvis det er 🙂 kunne bare ikke lige finde andre kontaktoplysninger på dig, derfor jeg skriver her 🙂

 4. Leonarda siger:

  Har I leget dansende tæer UDEN mig? FY.

 5. Raili siger:

  <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *