Hvad giver dig vinger???

Hvad giver dig vinger???

Min version kommer her… Jeg har altid kæmpet og altid fået fortalt, at jeg er et stærkt menneske. Men lige så stærk som jeg er, lige så svag er jeg. Mit problem er nok, at jeg er enorm følsom og bekymrer mig stort set altid. Jeg frygter det værste og samtidig er jeg positiv omkring det, for inderst inde ved jeg godt, at jeg overreagere og igen kan jeg have det største poker ansigt. Når jeg egentlig sidder herhjemme og beskriver mig selv, lyder det jo næsten, som om jeg er skizofren og det er nok ikke ligefrem sagen. Så hvordan ser jeg på livet nu, hvem jeg synes jeg selv jeg er, og hvad gør at jeg har lyst til at være den, jeg er…
De drømme jeg havde som barn er allerede blevet realiseret. Mine oplevelser igennem livet har givet mig vingerne til der, hvor jeg er i dag. Alle oplevelser selv små giver mig større vinger hver dag, og de bliver kun større for hvert sekund. Det som har givet mig de største vinger på kortest tid er at blive mor, mor til en vidunderlig søn, som jeg forguder hvert sekund. Hvis man bare vidste, hvor stort det var at få børn, så havde jeg nok overvejet at få børn noget tidligere, men det kræver så også lige, at Niels og jeg fandt sammen tidligere. I ved vel godt, hvad jeg mener. Men hvad er det der inspirerer mig mest, det gør livet!!! Mit liv inspirerer mig, min hver dag inspirerer mig, andres liv inspirerer mig. Hvert eneste sekund inspirerer mig til at leve videre, min mand, min søn, alt hvad jeg kan komme i tanke om gør, at jeg har lyst til at give mere ud af mig selv, vokse med “opgaven”. Jeg kunne jo blive ved, men jeg tror i har fået opfattelsen af, hvad det er der giver mig vinger!

Mit liv har ikke altid været guld og grønne skove, og det siger jeg heller ikke, at de er i dag. Men jeg har formået at være det sted eller faktisk langt over det sted, jeg ønskede mig til at starte med. Så hvem skal man takke her? Skal jeg klappe mig selv på skulderen? Nu er tidspunktet ikke lige at give en lang forklaring på, hvad jeg har oplevet, men dette er også en inspiration til mine læsere.
Hvad giver dig vinger og hvad inspirere dig? Måske kan du inspirere mig med en historie.

Se gerne mere på Red Bulls nye danske site, hvor man bl.a. kan læse at der kommer et cliff diving arrangement til Danmark i juni 2013, hvor der skal springes fra Operahuset i København: http://www.redbull.dk/cs/Satellite/da_DK/Red-Bull.dk/001242790769469

(For at skrive en kommentar, kræver det at du trykker dig helt ind på indlægget og nederst finder du kommentar felt. )

(sponsoreret indlæg)2 Responses to “Hvad giver dig vinger???”

  1. skønt indlæg smukke! Jo mere vi bruge og selv og deler ud af vores viden og erfaringer, jo rigere bliver vi alle. Love it! stort knus fra Hollywood <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *