Hvad skal jeg med livet?

 Hvor skal jeg starte og hvor skal jeg ende. Hver dag stiller jeg mig de samme spørgsmål igen og igen. Mit liv er meget gentagne og alligevel oplever jeg tingene forskelligt. Lyder det sort, eller kan du måske sætte dig ind i hvad jeg mener!?

Jeg har lyst til at gå tilbage til de gode gamle dage engang imellem og alligevel har jeg fundet mig selv på nogle punkter, men ikke alle. Spørgsmålet er så, om jeg nogensiden gør det? Jeg føler mig til tider fanget i min egen lille krop. Jeg synes mit liv er smukt, men jeg mangler en større mening med livet. Altså jeg har næsten alt hvad jeg ønsker mig. Næsten alt!  Mine børn og mand betyder selvfølgelig alt i denne verden, men forstå mig ret.
Der er altid nogle små justeringer og måske er det lige at underdrive det. Hvad er mening med mit liv? Hvad skal jeg opnå? Somme tider føler jeg mig som en gammel sjæl. Jeg føler jeg har oplevet en masse ting, hvilket jeg også har. Men jeg føler mig ældre end det. Altså old gammel. Nu bliver jeg en smule skør i det her indlæg, og det er ikke fordi jeg skal på den lukkede. Men jeg har tit nogle billeder i hovedet, som om jeg har levet helt tilbage i 1800 tallet og frem til i dag. EEEJ Jeg lyder så crazy, men det er rigtigt. Jeg har tydelige billeder af et rum jeg går rundt i, som jeg føler er mit? Jeg drømmer ofte om det og jeg har det også i mine tanker i hverdagene. Burde jeg slå mig selv i hovedet nu?  WAKE UP JACKIE!!!  Jeg ved samtidig ikke rigtig hvor jeg vil hen med det her indlæg, fordi jeg skriver noget som måske ikke giver specielt meget mening for jer. Der er en masse følelser som vælter rundt i mig til tider og de kommer i perioder, hvilket det gør hos de fleste. Jeg er nok ikke den eneste der har det sådan.
Undskyld jeg virker sådan lidt melankolsk. Ha ha

Når jeg tænker over det, ved jeg godt hvor jeg vil hen med livet og jeg har da et stort mål med livet. Men hvad så, hvis jeg når det? Så skal jeg have nye drømme. Er det noget der kommer efterfølgende eller? AAArrgghrr nogle gange har jeg bare svært ved at nyde livet som det er. Er det fordi jeg er grådig? Jeg ville ønske jeg havde en person, der kunne fortælle mig, hvor jeg står og hvor jeg skal hen. Hvor findes denne person? Jeg skaber vel min egen skæbne til et vidst punkt?!

Jeg mødte engang en kvinde, som lavede noget form clairvoyance. På det tidspunkt i mit liv, var jeg i en meget hård periode i mit liv, jeg var ung og somme tider helt fuckt up og forvirret. (Undskyld sproget)  Jeg sad overfor hende og hun tog min hånd og begyndte at ryste, hun kunne mærke mine dårlige energier jeg var fyldt med det tidspunkt i livet, og sagde forsigtigt til mig, du har lige nu 2 veje og jeg vil råde dig til at tage den anden vej. Jeg forstod hvad hun sagde og jeg tog det til mig. Jeg krydsede dog de veje engang imellem men i sidste ende tog jeg den vej, som var den rigtige.

Nåh det overstående var lige et smutter.  Det er mere for at fortælle jer, hvad jeg oplever med mig selv og har oplevet. Jeg har mange flere indlæg omkring hvem jer er og hvad jeg har gået med, hvor jeg går og tvivler og tænker over livet, her på  på bloggen. Hvis jeg skal re-poste dem, så sig til. Så vil jeg prøve at kigge i arkivet!

(underlige blandning af billeder – He he)

555832_10150914619306962_334421312_n 386836_10151001822236962_291607454_n 274_26143016961_2234_n 274_26141496961_5135_n

Mine dejligeste unger, som er selvfølgelig mening med livet! De er aldrig glemt. Jeg lever for dem! Det er lykken men jeg leder altid efter en meget dybere mening. Det skal ikke lyde forkert. Men de er mit et og alt. Jeg mere ude i det større perspektiv

543886_10151568795471962_387316116_n 417838_10151380168911962_2036378958_n10 Responses to “Hvad skal jeg med livet?”

 1. Hamsa yassin siger:

  Jeg forstår dig 100 % i din indlæg! Nogle gang vil man bare vide om hvem der holder ” hovedet ” over en.. <3 Smukt skrevet.. Kan se mig selv i teksten.

 2. Silje siger:

  Hej Jackie
  Jeg tror ikke du skal være bange for at du ikke vil få nye drømme når du har opnået ‘alt’ du gerne vil i dit liv.
  I løbet af de sidste par år, har du garanteret allerede opnået en del drømme du ikke anede du ville opleve. Og sådan er jeg sikker på det fortsætter resten af livet.
  Drømme skaber nye drømme hele tiden 🙂

  Pøj pøj med det hele <3

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Silje. Jeg håber så meget du har ret.. Tak for din skønne ord. Dem tar jeg til mig. Taak

   Knus Jackie

 3. Belinda siger:

  Du har tidligt udlevet nogle drømme, inkl. familieliv, så der har været fart på. Kunne det være en ide med noget meditation eller yoga! En helt anden slags udfordring, som giver ro og overblik for mange. Personligt bliver jeg rolig, inspireret og får overblik når jeg løber en tur. Er sikker på, at du har flere drømme og mål, som vil være meningsfyldte for dig.

  • Jackie Navarro siger:

   Belinda du har så meget ret. Jeg vil mere og jeg vil hele verden på en gang. Det er svært at være i sig selv, når man vil alt. Men jo du har ret. Jeg har oplevet alt for meget i en tidlig alder. Eller jeg har nok ikke oplevet alt for meget men rigtig meget. Men jeg ville ikke have noget i mod at opleve noget hele tiden. Jeg vil frem frem frem. Haha… Jeg får forhåbentlig nye drømme. Men det store af dem er der ikke så meget tilbage af. De kommer nok.

   KNUS Jackie

 4. Mary siger:

  Hvor er du sød! Faldt lige over dit indlæg. OG jeg forstår dig så godt! Men der er jo også sket en del i dit liv på det sidste. Hvad med at gå til en Clavoiryant igen? Eller at begynde på noget meditation.

  Håber det bedste 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Mary..
   Taaak 🙂 Ha ha… Jeg det er så forvirrende. Men godt du forstår mig, for da jeg skrev indlægget tænkte jeg, det er der bare ingen der forstår. Jeg tror jeg må finde tid til at finde ud af noget større. Fordi det kan ikke være meningen det her. Det er jo almindeligt at være nysgerrig, men somme tider også svært, for hvor fedt er det at vide hvordan fremtiden kommer til at gå.

   Rigtig dejlig dag Mary

   • Emilie siger:

    Hej Jackie. Jeg tog modvilligt med min kusine til et meditations-møde her for nogle uger siden, er ellers ikke til sådan noget med gav det et forsøg, da jeg stod i en presset situation i mit liv.
    Hende meditations-coach vi var til, fortalte at hun havde mistet det store overblik over meningen med livet, som du også beskriver, og meditation til et andet univers som er i os, har gjort at alt hvad hun gør i sin hverdag har fået fuldkommen magisk betydning. Det er noget med at komme i kontakt med sit indre univers, en feminin verden som åbenbart er noget vi piger har brug for, for at få mening med livet. Hun hjælper med at fjerne blokeringer og skabe klarhed indeni. Jeg er ikke selv gået dybere ind i det univers, da jeg ikke føler mig klar, men det var en fantastisk anderledes oplevelse og følelsen jeg havde bagefter var meget opløftende og meningsfuldt.
    Et forslag til noget du kunne eksperimentere med. Man må prøve nogle forskellige ting af, når man ikke er helt tilfreds;)
    Knus og held og lykke

    http://nytidnytliv.dk/ hjemmesiden til hende anneli, hvis du vil kigge nærmere på det.

 5. Christine siger:

  Hej Jackie,

  Sikke en befrielse at læse dette oplæg. Jeg kan præcis genkende denne følelse af, at man ikke kan se en dybere mening med livet. Hvad er meningen med mig? Hvad skal jeg udrette her i livet? Hvorfor sker disse ting for mig? Er jeg lykkelig? osv osv osv. Jeg er en pige på 23 år der sidder og stiller mig selv disse spørgsmål og ved at læse dit oplæg fik jeg øjnene op for, at jeg ikke er alene med disse tanker. Jeg tror ikke der er en mening med livet som sådan, men at vi som individer selv skaber vores mening med vores liv. Det vælger jeg ihvertfald at tro på 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Christina

   Du har da så meget ret. Men nogle gange håber man på noget større og det køre bare meget i rutine og tyden løber hurtigt. Selvom man har meget at se til og en masse søde små projekter, jamen hvad så!? Måske er der bare meget fart på og håber på nogle store mirakler eller forandringer. Men du har ret. Det er godt det du siger og det giver mig lidt ro på. Glad for ikke at være den eneste selvom det er nogle irriterende spørgsmål at stå med.
   Knus Jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *