Hvem er jeg?!

Jeg har altid været lidt forvirret og jeg har næsten altid haft svært ved at finde min plads i livet. Jeg skulle altid prøve at udforske ting og gerne prøve grænser af hele tiden. Jeg har været ustyrlig men samtidig er jeg en meget mild person og det har jeg altid været. Jeg taler ikke for meget men lytter meget til andre og skal nok hoppe og danse for dem jeg holder af.
Det eneste tidspunkt jeg kan finde på at skrue bissen på, det er hvis du virkelig træder mig over tæerne, men faktisk slet ikke sådan jeg kunne finde på at bagtale andre eller skal hævne mig. Det er det værste jeg ved! Jeg bryder mig ikke om når mennesker skal hævne sig på andre. Det er barnligt og grimt! Hvis man på nogen måder ønsker sig at hævne, så er det eneste måde at gøre det på, er at gøre sig selv til et stærkere menneske. Få mere succes end den anden. Det er det eneste jeg tænker ville være den bedste måde at hævne sig på. Få det bedre med sig selv.

Når jeg er i byen, kan jeg godt finde på at stå på bordene og danse og være glad. Der er enkelte gange hvor det har taget overhånd, hvis jeg har været sur, men så har det været fordi jeg har drukket et par drinks. Det kan faktisk tælles på en hånd, hvor det er gået galt eller jeg har rodet mig ud i ballade. I hvert fald som jeg husker det. Haha… Men der er sikkert andre der kan finde flere ting

Mit job, passer ikke altid lige ind i hvordan jeg har det med mig selv, Jeg er skide sceneskræk, men stiller mig stadig op på scener eller foran en masse mennesker, jeg er tit usikker på mig selv men kan stadig stå at virke fantastisk sikker på mig selv. Man ville ikke ligge mærke til det. Når jeg ser mig selv i tv skynder jeg mig at finde en anden kanal, fordi det er det værste jeg ved er at skulle se mig selv på tv, det er sket et par enkelte gange hvor jeg har set få sekunder af mig selv. Det er nok fordi jeg også har en tendens til at være meget selvkritisk. Også spørg man sig selv om det, Hvorfor er jeg selvkritisk fordi jeg er nok ikke den grimmeste på jorden og jeg er heller ikke den smukkeste. Jeg vil nok betegne mig som lidt over middel men alligevel, så har jeg det sådan. Underligt. Hvorfor hele tiden stræbe efter at være smuk og lækker? Måske er det noget jeg har fra barndommen. Jeg blev da også mobbet som barn, måske var det det som har gjort mig usikker. Men pyt, det er jo ikke fordi jeg lider af at have været mobbet, jeg husker det bare og griner lidt af det i dag. Men ud fra det jeg også laver, så er det squ da lidt underligt at jeg er ræd for det meste. Men jeg elsker at lave, det jeg laver og hygger mig med det!

På jobbet så bryder jeg mig ikke lige altid om at sidde til møder, fordi jeg er ikke er god nok eller jeg ikke formulere mig rigtigt, og det gør at jeg kan gå i stå i en samtale. Det har igen noget med at jeg er usikker, i bund og grund er det vidst det, det handler om. Jeg er heller ikke særligt svagt menneske, for når jeg endelig skal være stærk, så kan jeg det pis! Måske er det en facade jeg har lært at bygge op. Jeg elsker mit arbejde, jeg elsker at komme på arbejde og ville ønske jeg kunne arbejde noget mere, men det kræver jo så at vi kunne lave om på tiderne. Der skal være flere timer om dagen. Kan man ønske sig det? Haha… I wish!

 Jeg elsker mine venner, og jeg prøver at gøre, så meget jeg kan med dem, selvom det sker sjældent, der er mange mennesker jeg stadig holder, af selvom jeg ikke ses med dem, det bliver der forhåbentlig lavet om på når børnene bliver lidt større, der tror jeg måske at jeg ville tage mere intiativ til at invitere. Igen havde man flere timer i døgnet, så ville der være mere tid til at se sine venner. For har man arbejde og børn, så flyver tiden!  Jeg ville ønske at mit hus var fyldt med venner, som kom tonsende ind også alligevel ikke fordi hvordan skulle jeg opvarte dem alle sammen. Som i nok kan se her i indlægget, så vil jeg det hele på den halve tid!

Min familie, det er jo mit et og alt. Jeg elsker dem og der er ikke andet end at sige, JEG ELSKER DEM! Så der ser vi ikke noget problem, andet end den dårlige samvittighed over der ikke er mere tid! SE IGEN – MERE TID!!!! Hvordan kan man nogensinde løse det problem. Min børn vokser så hurtigt!

Ud fra de ting jeg skriver, har du måske dannet et indtryk om hvem jeg er, hvordan jeg tænker, hvad jeg savner. Jeg har lagt kortene på bordet. Nu er det op til dig at tænke hmmm eller ej hvor dejligt.

Jeg ser mig selv som lyttende, kærlig, rar, sød, engang imellem lidt stille, prøver at gøre alt hvad jeg kan for at gøre dem omkring mig glade. Jeg er en meget hjælpende person og meget sjældent sur. Jeg kan være sur i trafikken. HAHA

Jeg prøver ikek at pudse min glorie, prøver bare blot at give jer lidt om at jeg er bare overhovedet ikke perfekt!!!!

(Jeg har skrevet det her råt, og har ikke lige haft tid til at rette alt, så skulle der være fejl, så er det bare sådan det er)

1126_59846986368_6228_n 2995_73145518211_2753091_n 19558_335722357577_1334613_n 6917_314482350077_5006607_n 403267_10151120004145788_2059097838_n 301806_10150986936912667_501130694_n 538132_10150885503623389_1337786129_n6 Responses to “Hvem er jeg?!”

 1. Ibsen siger:

  Hej jackie.
  Har aldrig fundet ud af hvad du arbejder med, men jeg har det indtryk at du er mor med stort M.
  Du sørger for dine børn og din familie.
  Og det er det vigtigste i livet 🙂

  Skønt at du er så positiv og ærlig. Syntes det er rart med en blog hvor alt ikke kun handler om dyre tasker og sko, og ikke om hverdagen og de små ting som gør livet fantastisk.

  Kram herfra

  • Jackie Navarro siger:

   Tak 😉
   Det er jeg glad for du siger. Jeg vil se om jeg kan finde tid til at gå lidt mere i dybden med hvad der egentlig er foregået de sidste mange år. Det kommer lidt efter lidt!

   Tak for de pæne ord.

   Knus herfra

 2. Ibsen siger:

  Hej jackie.
  Har aldrig fundet ud af hvad du arbejder med, men jeg har det indtryk at du er mor med stort M.
  Du sørger for dine børn og din familie.
  Og det er det vigtigste i livet 🙂

  Skønt at du er så positiv og ærlig. Syntes det er rart med en blog hvor alt ikke kun handler om dyre tasker og sko, men om hverdagen og de små ting som gør livet fantastisk.

  Kram herfra

 3. Anne-Mette siger:

  Altid godt med lidt selvreflekteren:) Det er lidt noget andet, men jeg kom til at tænke på, hvad du har fået lavet i dit ansigt udover tænder?

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Anne-Mette 😉

   Præcis! Jeg har fået meget lidt i struktur i kind Benene og ved kæberne. Men det er så lidt at det ikke er til at ses andet end mig selv 😉 jeg prøvede 2 gange at få lavet læber. Men det er væk for flere år siden. Det må være 4 år siden eller mere. Har ikke rigtig brug for at gøre så meget. Jeg synes dog at jeg har ændret udseende. Men det sker vel lidt med alderen. Jeg har mistet rigtig meget fedt i ansigtet, altså mine kinder, det er forsvundet efter jeg fik Theodor også igen man bliver ældre. Hvad tænkte du på? Bare fordi du er nysgerrig?

   Kærligst Jackie 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *