Hvor finder du high-end brands?

Det er et af de spørgsmål, jeg tit har spurgt mig selv om. Det er meget mere tydeligt, i den offline verden. Der skal man blot finde butikken, som næsten altid ligger i klynger, i storbyerne. Men hvad hvis man ikke lige bor i nærheden, af en storby? Det er nemlig ikke helt lige så simpelt. Mange af de dyre brands, vil slet ikke forhandles over nettet. Og endnu flere af dem, vil kun forhandles eksklusivt, af nogle få forhandlere.

Jeg har til jer, fundet en forhandler. Den forhandler sælger nogle af de mærker, jeg er rigtig stor fan af. Forhandleren er Frk. Himmelblå. Den side fører mærker som Zadig & Voltaire, Michael Kors, Marc Jacobs og Mulberry. Webshoppen tilbyder et stort udvalg, af alle de kendte mærkers, mest lækre tasker, smykker, sko og tøj. Her til foråret er siden også opdateret, med nogle af de nyeste tasker. Se blot den ikoniske Zadig & Voltaire clutch, som er blevet opdateret i forhold til farvepaletten, dette forår. Mere Zadig & Voltaire her https://www.frk-himmelblaa.dk/shop/Zaadig-voltaire-603s1.html

SS18505-0-t

 

 

Se lige de fine pastelfarver, der vil passe perfekt til brune ben og lyse nætter. Bare ved at se på dem, drømmer jeg mig væk til varme og sandstrande. Zadig og Voltaire har virkelig formået at finde foråret frem, da de designede disse fine clutchs i rosa og blå.

Det er helt sikkert nogle tasker, jeg selv vil overveje denne sæson. Det bedste er nok at du kan finde dem lige her, på en dansk og troværdig side. Zadig og Voltaire forhandles kun i fysiske butikker i København. Derfor er det dejligt for os, der ikke lige bor i nærheden af København, at finde en troværdig side der forhandler Zadig og Voltaire. Jeg må indrømme, jeg er stor fan!

Frk. Himmelblå tilbyder, som sagt også mange andre lækre mærker, som Marc Jacobs. Her er det ikke kun tasker, men også nogle af deres flotte smykker. Michael Kors, laver også fede sneakers. Dem har Frk. Himmelblå også et fedt udvalg af. Se bare de fine hvide sneakers her – https://www.frk-himmelblaa.dk/shop/michael-kors-irving-25417p.html

-1

Jeg vil i hvert fald tjekke skoene ud, hvis ikke på Frk. Himmelblå, så i hvert fald i en fysisk butik. Men Zadig og Voltaire taskerne, er min største forelskelse denne sæson. Ved levering i Danmark, kan du endda få den inden for 2-3 hverdage. Det må man sige, er hurtig levering.

Hvis du ikke allerede er over på Frk. Himmelblås side, så kom af sted med dig. Der er helt sikkert noget du ikke kan undvære. Siden får min varmeste anbefaling!

-13 Responses to “Hvor finder du high-end brands?”

  1. Lars siger:

    High end brands er ikke altid målet. Nogle gange er det bare lækkert dametøj som er målet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *