Hygge dag

vejret var helt fantastisk i går! Vi havde nogle venner på besøg og vi startede nede på Rungstedhavn, hvor vi spiste is og middag.  Så stod på hygge i vores have. Forholdsvis tidligt i seng i går. 

   

   

 I dag er det ikke det mest vidunderlige vejr og det gør en lidt trist men til gengæld har jeg haft besøg af min far, lillesøster, kusine og min storesøster og hendes mand. De sidste to bliver og overnatter. Om få måneder får de deres hus tæt ved os. Min søster og jeg har altid drømt om at bo lige ved siden af hinanden. Bliver så lækkert at have hende lige ved siden af. 

Lige nu sidder jeg og nyder min baby, mine børn, min mand og mit liv! Og det bliver jeg og vi ved med.  Jeg er så sensitiv de her dage og jeg er lidt ” emotionela” kan man vidst godt kalde det, så der skal ikke så meget til at forstyrre mig. Forestil dig en fugl der ligger på sin redde for at beskytte sine unger mod andre uvedkommende eller andre der vil forstyrre vores ro. Sådan har jeg det lige nu! Jeg har jo også lige født ik.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *