Hygge med Theo

Vi er lige kommet tilbage fra Biografen. Vi så den film med Dinosaurerne i 3D. Jeg blev altså ikke imponeret. Den var en smule kedelig. Jeg kan godt lide når der sker noget hele tiden og her gik det bare for langsomt. Theo og jeg hyggede os alligevel. Om ikke så længe skal vi til fødselsdag. Jeg kan godt love jer for der er gang i den her. Hold nu op, der sker hele tiden noget!

jackie navarro jackie navarro

Jeg har den lækreste trøje på fra Soft rebels.
Jeg går i den hele tiden, når jeg lige skal have noget over mig, som ser godt ud!
Jeg kan desværre ikke finde helt den samme, men noget siger mig at det minder meget om denne HER

sof rebelsOne Response to “Hygge med Theo”

  1. […] Jeg har den lækreste trøje på fra Soft rebels. Jeg går i den hele tiden, når jeg lige skal have noget …read more […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *