I byen med Tøserne!!!

Billede stjålet fra Signe Mørkeberg Sjøstrøm. HEHE… www.Signeandsigne.dk

Rigtig fed aften!!! Jeg havde slet ikke lyst til, at den skulle stoppe. Dejlig mad og sindssygt godt selskab – alle pigerne var skønne og glade. Billedet er taget fra vores bord, hvor vi var omkring 20 piger. Musikken var i top, og jeg har virkelig savnet at danse, og den fik ikke for lidt i går! Jeg dansede hele aftenen, FEDT normalt er musikken i byen ikke til at danse til, der hvor jeg plejer at gå ud. Det ender som regel med, at man altid står og hopper i sofaen ved ens bord. Det skal lige siges, at jeg i en meget ung alder gik til dans på Pejsegården “Britt Bendixens” danseskole. Et par år efter startede jeg som professionel danser og gjorde det i halvanden år. Jeg optrådte mange forskellige steder i Danmark og jeg eeeelsker at danse, når musikken er god!

Vi prøvede at tage på Zen, for at se om der skete noget. Men der var squ lidt tomt, og de lukkede kort efter vi kom, så vi skyndte os at tage tilbage til The LOT. Jeg gik hjem kl 4, godt træt og stiv! Klokken 8 blev jeg vækket af Theodor, som var sulten. Jeg kan love jer for, jeg har været i gang hele dagen. Jeg har stået med en højtryksspuler ude på vejen for at rense vores væg ned for grafitti og gammel maling, herefter tonsede rundt med min søn i en trillebør, vi har løbet rundt og spillet højt musik ude i haven og endnu engang bød min søn på en dans eller 5. HAHAHA… Ooooog sååå skulle han sove. Så vi endte med at ligge madrasser ud i haven og tage en helt fantastisk lur i solen. Jeg havde så ikke lige tænkt over, at jeg skulle have haft solcreme på. Så nu er jeg lidt rød i hovedet, og det klør en anelse. Men shiiit den lur var tiltrængt. Jeg havde kun sovet i 3 timer i morges, men når man vælger at blive mor, så er der squ ikke noget, der hedder at sove længe. Jeg kan tælle på to hænder, hvor mange gange jeg har sovet længe. Skønhedssøvn findes der ikke – TRÆT TRÆT TRÆT. Men tilgengæld er det det skønneste, at vågne op til den bedste og mest vidunderlig søn i verden.

Men super super godt arrangement i går. Det er længe siden, jeg sidst har haft så god en tur i byen! Tak til jer tøser og til The Lot.

Jeg skal allerede derind på næste torsdag. Der starter jeg min første torsdagsfest aften.

Støt mig og gå ind og Like min side.. http://www.facebook.com/TheLotThursdaysOne Response to “I byen med Tøserne!!!”

  1. jane siger:

    I ser ud til at have haft en super hyggelig aften 🙂 – nu ikke for noget men … jeg vil rigtig gerne dele en blog jeg har skrevet, der toppen med det her knæstrømper også hvis man skal i byen med tøzerne 🙂 https://sokkeposten.dk/test-knaestroemper/

    nice blog du har 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *