I gang igen!!!

Træningen er gået i gang igen og  jeg har allerede fået vaskebræt tilbage. Jeg har ikke haft tid til at træne, og det har jeg egentlig heller ikke den dag i dag. Men jeg vi ved jo at det er sundt og det gør en i meget bedre humør – samtidig får man mere energi. Den med energien, kan jeg vidst godt undvære en smule. Jeg kan tage det!!!

Jeg var lige inde og kigge lidt på Papfar. Jeg har smidt en del af mine trøjer ud, da jeg alligevel ikke bruger den slags til dagligt. Men jeg fandt en fin en, som jeg har fået tilsendt. Nemlig denne her. Den er lidt sommerlig og lige en ting man kan smide over sig, når man skal ned i træningscenteret. Jeg fandt også et fint jumpsuit til min søn. Det er så min og Theo´s yndlings dragt.

 One Response to “I gang igen!!!”

  1. Hanna siger:

    Soo cute:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *