I HOOOPLAA

Jeg var vidst det man kalder i hopla humør lørdag aften. Jeg er begyndt at elske at være ude med pigerne.. Ikke bare alle piger, men det hold jeg har været sammen med de sidste par gange. Jeg tror det, at man kommer lidt væk fra dagligdagen, er meget sundt. Man møder en masse mennesker og evt nye venner.

Selvom det er svært at tilfredsstille alle ens venner eller familie med ens nærvær, så er det stadig fedt at komme ud og opleve andre.  Mange af mine venner eller bekendtskaber er skabt ved at være ude i byen – både dag og nat… Jeg har altid haft en god egenskab til at netværke, og jeg er dygtig til det!  HAHA.

Men tilbage til festen, vi startede på Madklubben på Store Kongensgade. Signe Mørkeberg Sjøstrøm havde fødselsdag. Det var så hyggeligt, dog blev vi smidt væk fra bordet, kl 21, da der kom nye kunder, som havde reserveret bordet. Hmmmmff. Det er første gang, jeg spiser på madklubben, og det er vel deres koncept.. Maden er billig, og det smager jo godt, god service og hyggeligt sted! Det var godt og der var godt fyldt i restauranten. –  men jeg sidder lidt tilbage med en blandet følelse, når man ikke får lov til at spise/drikke færdig!!!

Senere tog vi på Woo Woo, som ligger på Dronningens Tværgade (Gamle vinbar). Det var også fint, godt selskab, så er de fleste steder jo skønne. ! Vi  tog vi videre på Sankt Petri hotel til et arrangement og efter det videre på Zen.
Det blev ikke så sent, jeg tog en taxa kl kvart over 3. Jeg fik den fornemmelse af at det om 2 timer ville det være det samme.Jeg ville bare være mere beruset og have  mere ondt i hovedet dagen efter!!! Og den dårlige samvittighed kom også frem, Min skønne familie lå derhjemme og sov… Ville bare hjem og putte med dem.

Hov hov… Okay hvor skøn en mand har jeg lige!!! Han lavede simpelthen lækker morgenmad til mig, da jeg var på vej hjem i taxaen.. Det er da virkelig skønt.. TAK SKATTER

Og tillykke skønne Signe med fødselsdagen

læs og se mere på www.signeandsigne.dk2 Responses to “I HOOOPLAA”

  1. Tusind tak for en SKØN aften – SÅ dejligt med kvalitets tid med dig og mine andre piger skat 🙂

    • Jackie Navarro siger:

      Hej skattermus.
      Det var så fint. Mere af det!!!! Det er så hyggeligt! Juuuhuuu. Jeg tror jeg hopper forbi lidt hygge på Woo woo kl 20 på fredag. Ikke noget sent, men bare lige sige hej til noget vinsmagning. KYS KYS:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *