I´M BACK!!!

børnene

Nu er jeg tilbage. Efter en lang pause hvor jeg har kunne tage stilling til hvad jeg egentlig skal begive mig ud i. Skal jeg starte en ny virksomhed, skal jeg lave en lille forretning hjemmefra, hjælpe min mands virksomhed, blogge eller bare gå og hygge mig derhjemme. Nu er det overvejet og det ene udelukker ikke det andet, men til at starte med vil jeg gerne tilbage, hvor jeg føler mig tilpas og stadig har noget frihed. Det kan man vel også kalde privilegeret. LOL
Jeg skal hygge mig og lave de ting jeg har lyst til hver dag. Jeg lever kun en gang. Ikke alle kan og derfor føler jeg mig utrolig heldig.

Nu får i mig tilbage fra den gang jeg startede, bare lidt ældre med 3 børn og hvor kærlighedslivet går forrygende og vokser hver eneste dag, det skulle man ikke tro med 3 børn.

Hvad skal jeg så lave andet end at klæde mig ud som om jeg var ”modeblogger”???(hvilket jeg slet ikke er) Alle har efterhånden en blog og alle kalder sig morblogger eller modeblogger. Jeg er ingen af delene eller også er jeg begge dele. Måske er modeblogger lige overdrevet nok, men jeg skal komme med et par billeder her og der i forskellige outfits og jeg skal nok skrive om mine børn og tage en fandens masse billeder af dem, for er der noget man gør som mor, er det at tage ”alt for mange” billeder af sine børn.
Vi synes jo altid vores børn er de skønneste børn der at sat på jorden. Nææææh hvor vi elsker det. Og det er jo helt fantastisk. Tænk på de mødre der ikke kan overskue sine børn eller har tid til dem.

Der er måske nogen som bliver trætte af vores baby/børne billeder og vores opdateringer om deres første cykeltur eller billeder af børnene der har is i hele pæren og det skal der også være plads til. Efter at være blevet mor til HELE 3 børn, Så er det blevet okay at se alle de billeder af andres børn. De squ søøøde!! Jeg bliver aldrig træt af andres børn.

NOK om børn og ”mode”! Jeg skal i gang med at tone min krop , nu hvor jeg ”snart” runder de 30 år…. Sschhhhhh….. 30 ÅR shit tiden går stærkt. Da jeg var 15 år der synes jeg 30 var gammelt og nu står jeg så her snart 30…. Det er jo ingen alder i hvert fald ikke hvis jeg kigger på mange af mine venner som er dobbelt så gammel. Hmmmm alder er en underlig ting. Nåh men træning bliver også en stor del af min blog, så er det afklaret!

Og hvad mere!

Jeg er også kommet i den alder hvor jeg elsker indretning, så det vil der også komme noget af. Faktisk for at gøre denne laaange historie kort eller hvad man skal sige, så vil i se mig igen, se hvad jeg laver i min hverdag!

Jeg glæder mig over at være tilbage.

I er mere en velkommen til at komme med spørgsmål. Dont hide!!! Jeg bider ikke!

drengene
familiebilledet5 Responses to “I´M BACK!!!”

 1. Raili Kling siger:

  Det er sa dejlig at se billeder av jer ! <3 <3 <3

 2. Sikke nogle skønne billeder. Jeg læser selv en masse forskellige blogs og for mig som læser er det på ingen måde vigtigt, om bloggen falder i en fast kasse eller kategori. Det vigtige for mig som læser er, at jeg kan mærke bloggeren bag skærmen, så jeg får nogle tanker sat i gang, følelser vækket eller inspiration at tage med på vejen 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Anna det lyder skønt. Lige præcis. Jeg er jo som jeg er og det her er min hverdag og mine indlæg som jeg selv ville beskrive dem med ord. Tak for din kommentar.
   Kærligst Jackie

 3. Jane siger:

  Hej Jackie,

  Sikke flotte billeder og sikke travlt du har haft på bloggen. SKØNT at du er tilbage, jeg elsker dine beretninger og billeder, så jeg vil helt sikkert blive en trofast læser her på din blog.
  Morblogger, modeblogger whatever, jeg vil læse alt hvad du skriver. Hav en dejlig dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *