Ingen søvn

Hvad sker der lige for tiden altså!!! Det er lidt svært at vende børn sig til den time vi har mistet. Jeg kunne seriøst godt bruge en times søvn mere. Jeg har render under øjnene og jeg ser oppustet ud! Hmmmm. Godt der findes makeup til at dække det værste!  Nåh men forhåbentlig får jeg da lidt søvn i nat! Jeg gider bare ikke gå tidligere i seng, Kender i det?
Bliver man mere slidt i forhold til hvor mange børn man får? Haha… Lige nu ser det ud til jeg gør! Bliver jo også ældre, jeg er gået rense-creme-scrub AMOK på min hud. Fik eller et kompliment i dag. Du ligner en på 20, men det kom altså også af en kvinde som er 60 år! HAHAHA.. Fedt fedt fedt! Jeg bliver helt varm i hjertet at høre jeg ser så ung ud!

I går talte min mand og jeg kort om, hvad sker der efter man dør? Det ville være så trist, hvis bare det var det!? Please sig der sker noget positivt eller vi kommer ned på jorden igen. Bare et eller andet dejligt! Gid man bare havde svaret på det!

-2 -1

Husk i kan vinde nogle billetter til Anti aging fair messe, nu hvor vi taler om render under øjnene. Jeg tror næsten jeg køber mig flad i produkter når kommer på messen.

http://www.selectedbloggers.dk/5-x-2-billetter-til-anti-aging-fair-2013/

topl11 Responses to “Ingen søvn”

 1. Lisbeth siger:

  Du har da fået en time ekstra? Eller er der anden tidszone nord for København? ;D

  • Jackie Navarro siger:

   Hahaha. Ja men så alligevel ikke vel. Jeg går i seng senere også står en time tidligere op. Haha
   Men jeg har vidst skrevet forkert.
   Knus

 2. K siger:

  Bortset fra vi faktisk har fået en time mere , da vi stillede uret en time tilbage. Men derfor kan man jo godt være træt 😉
  Tak for en god blog!

  -K

 3. Camilla Villendrup siger:

  Hej Jackie, det er Camilla som var medhjælper nede i Elledalen 🙂
  Jeg følger lidt med i din blog, det er så hyggeligt! Savner virkelig at passe Theodor nede i børnehaven og snakke med jer søde forældre.
  Sig endelig til hvis I en dag mangler en babysitter!
  Håber I har det godt! Knus fra Camilla

  • Jackie Navarro siger:

   HEj Camilla. 🙂
   Taaak hvor er du sød!
   Er du der ikke mere, hvorfor? Hmmmm. Haha det skal jeg gøre. Vi har det dejligt tak!

   Knus jackie

 4. MN siger:

  Hvad sker der i graven, svaret på det. http://m.youtube.com/watch?v=vBj4P2LyLSY

 5. Camilla Villendrup siger:

  Jeg var kun vikar dernede for en som var på barsel, og hun kom tilbage, så var der ikke plads til jeg kunne blive desværre…

  • Jackie Navarro siger:

   ØØØØV hvor ærgerligt. Du er bare så glad! ;-( ØØØV Kan du ikke lige få sparket en af dem til side også komme tilbage. HAHA

 6. Camilla Villendrup siger:

  Vil sindssygt gerne tilbage til alle de dejlige børn! Men der var desværre ikke så meget at gøre :-((( hils Niels og Victor 🙂 og giv Theodor et kææææmpe kram fra mig! Den søde dreng!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *