Ingen søvn!!!!

 

Jeg er så smadret. Jeg endte med at sidde til klokken 1 i nat. Jeg trænger virkelig til at få ansat en person, der kan lave noget administrativt – Måske en praktikant??? Hvor længe er det man har dem. 6 mdr?

Er der nogen herinde, som evt mangler at lave noget interessant og kan slå benene væk under mig?Jeg mangler en person der kan finde ud af at tage initiativ på egen hånd. Hmmmm Det er squ ved at være noget af en udfordring. Tæt på mål, måske skal jeg  vente…Vores idé er at lancere næste måned!!!

Nåh, men jeg skal noget så spændende i dag, jeg skal til et status møde med min grafiker. Glæder mig lidt til at få styr på det hele. I aften står den forhåbentlig på lidt afslapning. For i morgen skal jeg være oppe til meget sent på The Lot. Så lad os håbe jeg kan få en smule søvn, og måske få lov til at sove længe for Niels!!! HAHAHAHA SOM OM!!!!!

Han vågende lidt i 7 i morges og var stresset. Gik rundt i soveværelset og sagde: sov nu bare. Nåååå nej.. Det kan jeg ikke lige når der er en som render rundt og larmer!!!  Bagefter kunne jeg høre ham stå og larme og pille ved opvaskemaskine. Hvorfor sover du ikke??!!, lyder det fra Niels.. HAHAHA.. Ja du larmer, men tak fordi du gøre rent! SÅ nu sidder jeg her, meeeeeget træææt. OG ved i hvad jeg lige fandt!!! Dagens tilbud, HAPS – Der er nogen af jer som har efterspurgt Dermaroller. Nu skal i bare se!!!se dagens tilbud

Jeg er så glad for min. Så vil meget gerne dele det med jer. Nogen af mine læsere, har ikke kunne finde den til en pris som var nede i det leje, jeg skrev man kunne få den for. Underligt. Men her kan du få en hel del med oven i købet!!!

 

sponsoreret indlæg

 3 Responses to “Ingen søvn!!!!”

 1. Kit siger:

  Vedrørende din note, med hensyn til en praktikant. Det er vidst helt op til virksomheden selv, hvor længe man har praktikanter – du kan sagtens søge en for 14 dage 🙂
  Ærgeligt at jeg først er udlært til september, jeg er ved at uddanne mig til kontorassistent med speciale i administration og er helt sikker på at jeg sagtens ville kunne hjælpe dig 🙂

 2. caroline siger:

  hej Jackie. Blot til info, hvis du vil ansætte en praktikant kræver det en helveds masse regler, det er ikke bare sådan lige at ansætte en praktikant, da de arbejder uden løn. De fleste skal være tilknyttet en skole eller dagpenge osv. Så kræver det også nogle regler for dig og din virksomhed.

  Det ville være lettere at ansætte en gratis som frivillig, det kræver ingenting. Tro mig der er mange der sikker er interesseret, men det handler selvfølgelig også om hvor meget arbejde du vil have vedkommende skal gøre for det er jo begrænset når det er frivilligt og hvor mange timer.

  Ellers kan du ansætte vedkommende med timeløn eller honorar. Det er selvfølgelig mere professionelt sådan. Men måske skulle du fortælle mere om hvad den personlige assistent skal lave? altså om det er indenfor mode, pr, papir arbejde, indkøber eller hvordan?

  mange hilsner

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Caroline.
   Min kommentar inbox har været fuldstændig boomet med spam, så jeg har slet ikke set din kommentar. Lige nu ser det ud til jeg godt kan vente lidt med en PA. Min første deadline er på fredag, så det ser ud som om vi kan klare den!
   Egentlig kan jeg ikke sige noget offentligt endnu. Jeg kommer snart med en forklaring på hele mit projekt. 🙂

   Rigtig god dag.
   Ked af jeg ikke har fået læst din kommentar før nu. 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *