Inman Aligner

Bøjle på tænderne

Nu er mit øvre “tandsæt” snart klar. Det er næsten vild hvor meget der er sket. Nu skal jeg bare til at få lavet undermunden!!!  Jeg tør smile meget mere nu. Jeg jeg havde ikke set det komme men jeg er glad og overasket over hvad Inman Alligner kan gøre ved! Min oplevelse hos Kim og min bøjle har været utrolig og at følge processen og se en forskel hver dag!
Jeg er næsten skræmt at at skulle vise mine grimme tænder, men jeg gør det nu alligevel. De fleste har ikke lagt så meget mærke til det, men det har jeg selv og jeg kan tydelig se at mine tænder er helt skæve, når jeg taler til kameraet. Snart vil jeg være tryg ved at åbne min mund og smile til alle og ikke være nervøs for hvordan jeg ser ud på kamera… WUUHUUU Tak Kim Sperly. Very happy!!!

inman aligner

inman alligner

inman alligner

Min ene fortand er længere end den anden, SÅ der skal den slibes. Men ellers er de stort set lige også har jeg noget plast på den venstre, som gør at farven ikke matcher helt. Men det ryger af. Ellers står de stort set side om side.

Her er mit tidligere billede. Lidt svært at tage på samme måde, uden det ser mærkeligt ud. Jeg vil prøve at få et billede fra tandlægen næste gang.

Det er ikke bare fortænderne som er blevet rykket. Jeg har fået et meget bredere smil. I skal glæde jer til at se det, når jeg er færdig!!!!

Jeg får mine tænder lavet hos Palæcentret i København

HER

inman alligner7 Responses to “Inman Aligner”

 1. Raili siger:

  Man kan tydeligt se at de er blevet meget bedre !! <3

 2. Sofie siger:

  Hej Jackie, jeg synes altså ikke dine tænder var slemme før! Men kan godt se din tandstilling har ændret sig, hvor må det være skønt! :o)

  • Jackie Navarro siger:

   Nej det var måske ikke så slemme. Men de var ret skæve hvis man stod og kiggede på dem. Jeg mangler stadig undermunden, men der er noget sygemelding hos tandlægen, så jeg har bare ikke fået taget mig sammen og ringet til dem. Tror jeg gør det næste uge.
   Men jo jeg er så glad for overmunden. Det er super lækkert at smile uden at skulle tænke over de er skæve. HAHAHA

   Rigtig dejlig søndag 🙂

 3. Charlotte B. siger:

  Hej Jackie!
  Jeg har selv en inman aligner og har haft den i snart 2 uger, og glæder mig helt vildt til at se mit færdige resultat!
  Vil bare høre om du har gode råd til “pleje/rengøring” af bøjlen?
  Jeg skyller den selv og børster forsigtigt med min tandbørste på den(når jeg har den ude)
  Men sys alligevel den kan blive lidt ulækker 🙂

  Håber du har nogle gode fif!
  Knus Charlotte.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Charlotte 🙂

   Det kan jeg godt forstå. Jeg er også meget glad for mit. Jeg er ikke færdig endnu. Min tandlæge åbner et nyt sted, så jeg venter på ham! 🙂 Du bliver lykkelig når det er færdig.
   Jeg gøre faktisk det samme som dig. Jeg bruger en smule tandpasta på den jeg har nu. Men ved ikke lige hvad for en du har? Men man kan ikke gøre så meget ved at de bliver lidt snavset desværre. Gjorde min også. Jeg børster den om aftenen og om morgenen og nogen gange i løbet af dagen, når man alligevel lige tager den af og man står på badeværelset.

   Så du gør det rigtige. Der er desværre ikke noget middel som kan rense den perfekt.

   Desværre er jeg nød til at skuffe dig. Ingen fif her! HEHE..

   Håber du er glad og bliver glad for dit resultat.

   Mange knus Jackie <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *