Inspiration til børneværelset!

Jeg har fået købt mig de sødeste plakater til børnenes værelser. Vi får lige så stille dekoreret værelserne. Vi prøver at få det bedste ud af det i forhold til den stil huset har nu. Men plakaterne pynter virkelig meget især på de kedelig vægge. Egentlig tænker jeg på at få fat i nogle flere, for jeg synes virkelig det gør noget ved rummet og børnene er vilde med det. Theo var første vælger fordi han selvfølgelig har en mening med alt og er størst. Stod det til ham, så skulle han have alle sammen. Jeg må få os nogle flere. Det er bare skønne.

Jeg fandt dem på nettet og de hedder www.minstreg.dk  

Her er vores udvalg som det er nu. 

Se mange flere og sjove billeder på siden Fx. Olsen Banden plakaterne. De er skønne 

   

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *