Jeg bevare roen!

est1995Min top er fra est1995
Se  est1995 kollektion Spring/summer 2014 HER

Jeg har i dag igen bevaret roen. Man skulle tro efter forleden har fået min en ordentlig spand beroligende piller. Lidt underligt! Nu er jeg også træt. Det hænger ikke helt sammen. Hvor er min energi og min gejst og mine mega bekymringer. Det er så meget forsvundet ud i den blå luft!  Det er jo positivt eller. Bare jeg ikke bliver mere træt!!!

Og sikke hvor solen skinner ned over Christianshavn. Jeg sidder herinde i dag og der er også ret stille. Vi må være vel 20 på arbejdet i dag, hvis det kan gøre det.

Jeg glæder mig til i morgen, for der skal jeg ind og forkæles lidt hos Browwow.dk – jeg er spændt på hvad vi finder ud af. Jeg tror vi starter med øjenvipperne. SÅ kan vi lige se hvad der ellers er tid til. Det er Trine som skal gøre mig smuk i morgen,  her er der lidt om hvem hun har arbejdet “på” og hvem hun har arbejdet for!  –

(Trine har stylet og behandlet en lang række personligheder herunder Christiane Schaumburg-Müller, Sophie Dahl, Ibi Støvring, Lene Nystrøm, Mille Dinesen, Roberta Armani, Lise Rønne, Laura Drasbæk mf. Derudover har hun arbejdet internationalt som makeup artist og lavet shows for både Louis Vuitton, Christina Dior, Miu Miu, John Galliano, Valentino, Lanvin mf.)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *